Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Sen Çok Yaşa Bakırköy Göksel Baktagir Güzel Sanatlar Lisesi

GÜNDEM 03.11.2022 - 13:45, Güncelleme: 03.11.2022 - 13:45
 

Sen Çok Yaşa Bakırköy Göksel Baktagir Güzel Sanatlar Lisesi

Bakırköy Göksel Baktagir Güzel Sanatlar Lisesi ‘Yöre Yöre Türkülerimiz’ konseriyle, bizleri olağanüstü duygu seli yaşattı.
İlçemizde bulunan Bakırköy Göksel Baktagir Güzel Sanatlar Lisesi, dün Cem Karaca Kültür Merkezinde Yöre Yöre Türkülerle Kültürümüz, Rumeli Balkan Esintisi etkinliği düzenledi. Etkinlikte söz alan Okul Müdiresi Hülya Mesri ve Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Fatih Çepni’nin yaptıkları konuşmalarda, ‘Sırp birliklerin Temmuz 1995'te 8 binden fazla Boşnak sivili katlettiği Srebrenitsa Soykırımını anmalarının ardından başlayan konseri, sizlere hangi kelimelerle aktarsam bilemiyorum. Sahneye ilk çıkan minik kızımız Tuğba Coşkun’un seslendirdiği, ‘Bosna Sen Benim Annemsin’ ağıdını dinlerken itiraf ediyorum ki, erkekler ağlamaz sözüne inat göşyaşlarımı tutamadım. Eminim ki tüm seyirciler de benim gibi çok duygulandı. Hemen ardından sahnede yerlerini alan o liseli gençlerimizin muhteşem ahenk içinde, detone olmadan seslendirdikleri türkülere ve seyircilerin çılgınca alkışlarına mahzar olmalarına ne demeli? Peki, Koro Şefi Özge Yılmaz hocanın aylar süren provalar sonunda türküleri yönetirken, bam telimize dokunan o türkülere kattığı ruhla, yüreğimizin ta derinliklerinde hissettiğimiz hüznü, acıyı, coşkuyu, öfkeyi nasıl kelimelere dökeyim, bilemedim… Bizlere unutulmaz anlar yaşatan sizleri bir kez daha ayakta alkışlıyorum Bakırköy Göksel Baktagir Güzel Sanatlar Lisesi… Destekleriniz için çok teşekkür ederim İlçe Milli Eğitim Müdürüm Fatih Çepni. Bu muhteşem organizasyonun sponsoru olduğunuz için varolun Altıer Akademi Ve elbette Güzel Sanatlar Lisemizin birbirinden kıymetli idarecileri, öğretmenleri ve yarınlarımız gençler, sizlerle bir kez daha gurur duydum. İŞTE, YÖRE YÖRE TÜRKÜLERLE KÜLTÜRÜMÜZ PROJESİNİN SAHNEDEKİ KAHRAMANLARI 
Bakırköy Göksel Baktagir Güzel Sanatlar Lisesi ‘Yöre Yöre Türkülerimiz’ konseriyle, bizleri olağanüstü duygu seli yaşattı.

İlçemizde bulunan Bakırköy Göksel Baktagir Güzel Sanatlar Lisesi, dün Cem Karaca Kültür Merkezinde Yöre Yöre Türkülerle Kültürümüz, Rumeli Balkan Esintisi etkinliği düzenledi.

Etkinlikte söz alan Okul Müdiresi Hülya Mesri ve Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Fatih Çepni’nin yaptıkları konuşmalarda, ‘Sırp birliklerin Temmuz 1995'te 8 binden fazla Boşnak sivili katlettiği Srebrenitsa Soykırımını anmalarının ardından başlayan konseri, sizlere hangi kelimelerle aktarsam bilemiyorum.

Sahneye ilk çıkan minik kızımız Tuğba Coşkun’un seslendirdiği, ‘Bosna Sen Benim Annemsin’ ağıdını dinlerken itiraf ediyorum ki, erkekler ağlamaz sözüne inat göşyaşlarımı tutamadım. Eminim ki tüm seyirciler de benim gibi çok duygulandı.

Hemen ardından sahnede yerlerini alan o liseli gençlerimizin muhteşem ahenk içinde, detone olmadan seslendirdikleri türkülere ve seyircilerin çılgınca alkışlarına mahzar olmalarına ne demeli?

Peki, Koro Şefi Özge Yılmaz hocanın aylar süren provalar sonunda türküleri yönetirken, bam telimize dokunan o türkülere kattığı ruhla, yüreğimizin ta derinliklerinde hissettiğimiz hüznü, acıyı, coşkuyu, öfkeyi nasıl kelimelere dökeyim, bilemedim…

Bizlere unutulmaz anlar yaşatan sizleri bir kez daha ayakta alkışlıyorum Bakırköy Göksel Baktagir Güzel Sanatlar Lisesi

Destekleriniz için çok teşekkür ederim İlçe Milli Eğitim Müdürüm Fatih Çepni.

Bu muhteşem organizasyonun sponsoru olduğunuz için varolun Altıer Akademi

Ve elbette Güzel Sanatlar Lisemizin birbirinden kıymetli idarecileri, öğretmenleri ve yarınlarımız gençler, sizlerle bir kez daha gurur duydum.

İŞTE, YÖRE YÖRE TÜRKÜLERLE KÜLTÜRÜMÜZ PROJESİNİN SAHNEDEKİ KAHRAMANLARI 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.