Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Rize Artvin Havalimanına ilk uçak indi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2022 - 10:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Rize Artvin Havalimanına ilk uçak indi

Daha önce 14 Mayıs 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile açılışı gerçekleşecek olan Rize Artvin Havalimanına test amaçlı yapılan uçuş gerçekleşti.Ajans Pazar /RİZE İGFA- Yapımına 3 Nisan 2017de başlanan Rize Artvin Havalimanı, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile hizmete açılacak. Yapılan açıklamada, Rize- Artvin Havalimanına DHMİ ait uçuş kontrol uçağı ile yapımı tamamlanmış olan 3 bin metre uzunluk ve 45 metre genişlikteki pistte test amaçlı uçuşu gerçekleştirildi. Rize Artvin Havalimanı, 14 Mayıs 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile resmen hizmete açılacak.

Daha önce 14 Mayıs 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile açılışı gerçekleşecek olan Rize Artvin Havalimanına test amaçlı yapılan uçuş gerçekleşti.

Ajans Pazar /RİZE İGFA- Yapımına 3 Nisan 2017de başlanan Rize Artvin Havalimanı, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile hizmete açılacak.

Yapılan açıklamada, Rize- Artvin Havalimanına DHMİ ait uçuş kontrol uçağı ile yapımı tamamlanmış olan 3 bin metre uzunluk ve 45 metre genişlikteki pistte test amaçlı uçuşu gerçekleştirildi. Rize Artvin Havalimanı, 14 Mayıs 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile resmen hizmete açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.