Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kütahya'ya yeni Kent Lokantası geliyor

25.07.2026 - 11:00, Güncelleme: 25.07.2026 - 11:00
 

Kütahya'ya yeni Kent Lokantası geliyor

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Zafertepe Mahallesi’nde yapımı planlanan Kent Lokantası'nın hayata geçirileceği alanda incelemelerde bulundu.KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediyesi başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin de eşlik ettiği inceleme kapsamında proje alanını yerinde değerlendiren Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, planlanan çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulundu. Bölgenin fiziki durumu, vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve uygulama süreci hakkında değerlendirmelerde bulunulan incelemelerde, projenin en verimli şekilde hayata geçirilmesi için izlenecek yol haritası ele alındı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet üretmeye devam edileceğini belirten Başkan Kahveci, Kent Lokantası projesinin uygun fiyatlı ve sağlıklı yemek hizmetine erişimi kolaylaştıracağını ifade etti. Zafertepe Mahallesi'nde planlanan yatırımın, mahalle sakinlerine ve çevredeki vatandaşlara önemli katkı sağlayacağını vurguladı. İncelemelerin ardından teknik değerlendirmelerin tamamlanmasıyla birlikte projenin en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Zafertepe Mahallesi’nde yapımı planlanan Kent Lokantası'nın hayata geçirileceği alanda incelemelerde bulundu.

KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediyesi başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin de eşlik ettiği inceleme kapsamında proje alanını yerinde değerlendiren Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, planlanan çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulundu. Bölgenin fiziki durumu, vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve uygulama süreci hakkında değerlendirmelerde bulunulan incelemelerde, projenin en verimli şekilde hayata geçirilmesi için izlenecek yol haritası ele alındı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet üretmeye devam edileceğini belirten Başkan Kahveci, Kent Lokantası projesinin uygun fiyatlı ve sağlıklı yemek hizmetine erişimi kolaylaştıracağını ifade etti. Zafertepe Mahallesi'nde planlanan yatırımın, mahalle sakinlerine ve çevredeki vatandaşlara önemli katkı sağlayacağını vurguladı.

İncelemelerin ardından teknik değerlendirmelerin tamamlanmasıyla birlikte projenin en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.