ÇAKIROĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ
ÇAKIROĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ
Rasim Çakıroğlu'nun kıymetli eşi Dilek Çakıroğlu hanımefendi maalesef uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek ebediyete intikal etti.
Hiçbir kelime acını tarif etmeye yetmeyecek,
Biliyorum.
Ama bil ki bu en zor anında,
Seninleyiz ve yüreğimiz seninle atıyor Rasim kardeşim.
Trabzon Of eşrafından Çakıroğlu Ailesinin gönül adamı kardeşim Rasim Çakıroğlu’nun kıymetli eşi Dilek Çakıroğlu yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hakkın rahmetine kavuşmuştur.
İmanımız, acılarımızı hafifletir. Bu zor dönemde Çakıroğlu Ailesinin yaşadığı derin üzüntüyü ve kederi paylaşıyor, kendilerine en içten başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Allah, Çakıroğlu ailesine sabırlar versin. Merhume Dilek kardeşimizin mekanı cennet olsun.
Kaybettiklerimizin anıları, bizleri her zaman bir adım ileriye taşıyan bir güç kaynağıdır. Sevdiğinizin hatıraları, her zaman gönüllerinizde yaşayacak ve size güç verecek.
ÖNEMLİ NOT:
Cenaze namazı bugün (9 Şubat Pazartesi) öğleden sonra saat 15:00'da Pendik Merkez Camiinde kılınıp helallik alındıktan sonra, yarın (10 Şubat/Salı) öğle namazına müteakip Of Sıraağaç Köyü Örnek mahallesinde aile kabristanına defin edilecektir.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

