Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BÜYÜKADA'DA ALÇAK SALDIRI

ADALAR 13.06.2022 - 17:43, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

BÜYÜKADA'DA ALÇAK SALDIRI

Adalar Belediyesi eski bilgi işlem şefi Gazeteci Serkan Güngör’e bugün 16.30 sularında bir saldırı gerçekleşti. Büyükada’da gerçekleşen saldırıda Güngör ağır bir şekilde yaralandı.
Gazetemiz ve Ada Gazetesi yazarlarından, son günlerde Adalar Belediyesi ile ilgili yaptığı haberlerle gündeme gelen Bilgisayar Yüksek Mühendisi Gazeteci Serkan Güngör, Büyükada’da 7-8 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Büyükada Güzeller Sokak no: 27 adresinde bulunan ve kaçak olduğu iddia edilen inşaatın önünden geçerken darp edilerek Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan gazeteci Serkan Güngör’ün hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı ve müşahede altında tutulmaya devam edildiği bildirildi. Öldürmeye yönelik yapılan saldırının failleri gözaltına alındılar. Şimdi sıkı durun, bu inşaatın sahibi kim biliyor musunuz,  CHP Adalar ilçe sekreteri… Daha dün yazılarından dolayı tehditler aldığını sosyal medyasından duyuran Serkan Güngör’e yapılan alçakça saldırıyı kınıyoruz. Olayı gerçekleştirdikten sonra emniyet kuvvetleri tarafından gözaltına alınanların FETÖ ve PKK bağlantılarının olup olmadığının ve bu olayın azmettiricilerinin kimler olduğunun biran önce ortaya çıkarılmasını bekliyoruz. Şükrü Abanoz – Murat Başbay  
Adalar Belediyesi eski bilgi işlem şefi Gazeteci Serkan Güngör’e bugün 16.30 sularında bir saldırı gerçekleşti. Büyükada’da gerçekleşen saldırıda Güngör ağır bir şekilde yaralandı.

Gazetemiz ve Ada Gazetesi yazarlarından, son günlerde Adalar Belediyesi ile ilgili yaptığı haberlerle gündeme gelen Bilgisayar Yüksek Mühendisi Gazeteci Serkan Güngör, Büyükada’da 7-8 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

Büyükada Güzeller Sokak no: 27 adresinde bulunan ve kaçak olduğu iddia edilen inşaatın önünden geçerken darp edilerek Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan gazeteci Serkan Güngör’ün hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı ve müşahede altında tutulmaya devam edildiği bildirildi. Öldürmeye yönelik yapılan saldırının failleri gözaltına alındılar. Şimdi sıkı durun, bu inşaatın sahibi kim biliyor musunuz,  CHP Adalar ilçe sekreteri

Daha dün yazılarından dolayı tehditler aldığını sosyal medyasından duyuran Serkan Güngör’e yapılan alçakça saldırıyı kınıyoruz. Olayı gerçekleştirdikten sonra emniyet kuvvetleri tarafından gözaltına alınanların FETÖ ve PKK bağlantılarının olup olmadığının ve bu olayın azmettiricilerinin kimler olduğunun biran önce ortaya çıkarılmasını bekliyoruz.

Şükrü Abanoz – Murat Başbay

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.