Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Caretta carettalar Hatayda hayata tutundu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2022 - 17:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Caretta carettalar Hatayda hayata tutundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi sahil temizlik personeli, Dörtyol sahilinde karaya vurmuş yaralı bir caretta caretta kaplumbağayı dikkati sayesinde kurtardı.HATAY (İGFA) - Sahilde gerçekleştirdiği rutin temizlik sırasında karşılaştığı yaralı caretta caretta kaplumbağaya ilk müdahaleyi yapan HBB ekipleri, durumu hemen Doğa Koruma ve Milli Parklar Dörtyol Şefliği yetkililerine haber verdi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Milli Parklar yetkilileri gelene kadar yaralı halde duran kaplumbağanın başından ayrılmadı. Ekipler, sahildeki yuvalama alanında buldukları kaplumbağaya temiz su ile ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı hayvanı özenle taşıyan ekipler, Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkililerine teslim etti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi sahil temizlik personeli, Dörtyol sahilinde karaya vurmuş yaralı bir caretta caretta kaplumbağayı dikkati sayesinde kurtardı.

HATAY (İGFA) - Sahilde gerçekleştirdiği rutin temizlik sırasında karşılaştığı yaralı caretta caretta kaplumbağaya ilk müdahaleyi yapan HBB ekipleri, durumu hemen Doğa Koruma ve Milli Parklar Dörtyol Şefliği yetkililerine haber verdi.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Milli Parklar yetkilileri gelene kadar yaralı halde duran kaplumbağanın başından ayrılmadı.

Ekipler, sahildeki yuvalama alanında buldukları kaplumbağaya temiz su ile ilk müdahaleyi yaptı.

Yaralı hayvanı özenle taşıyan ekipler, Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkililerine teslim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.