Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

UNUTMAK İHANETTİR...

ADALAR 07.11.2023 - 13:31, Güncelleme: 07.11.2023 - 13:31
 

UNUTMAK İHANETTİR...

Gazetemize ulaşan iddialara göre İçişleri Bakanlığı müfettişleri, Adalar Belediyesi başkanı, başkan yardımcıları ve müdürleri ile ilgili mal varlığı araştırması başlatacakmış. Ne diyelim, hayırlara vesile olsun.
Adalar AK Parti İlçe Başkanlığı sosyal medyasından paylaşım yaparak, ilçemize kazandırdıkları ve kazandıracakları eserleri tek tek sıralamışlar. Öncelikle Adalar’ın menfaatine bir çivi dahi çakmış olan kim varsa, hangi partili olduğuna bakmaksızın teşekkür ederim. Kurucu ilçe başkanı olduğu dönemde AK Partiye Adalar’da büyük ivme kazandıran ve bugün bile onun mirasını yediğiniz Mahmut Çelik DOĞALGAZ projesi için hükümeti ikna etmiştir. Nihayetinde, o proje sayesinde Adalar’ın kışın da yaşanabilir bir yer olmasını eski Adalar Ak Partili Belediye Başkanı Coşkun Özden sağlamıştır. AK Parti İlçe Başkanlığının yayınladığı listedeki eserlerin çoğunluğunda büyük pay sahibi olan, Adalar AK Parti eski ilçe başkanı ve şu an belediye meclis üyesi olan İsmail Hakkı Durmuş’dur. Mevcut ilçe başkan ve yönetimi herhalde bu önemli ayrıntıları gözden kaçırıp, partilerine Adalar’da büyük değer katan ve eserleriyle bugün dahi saygı ve minnetle yâd edilen bu üç kıymetli Adalıyı unutmuş olmalılar diye düşünüyorum. Kendilerine onların nezdinde ben teşekkür ederim. Tarih 21 Haziran 2016. Kendisini aydın olarak addeden bir grup bildiri yayınlayarak, sanki 15 Temmuz darbesinin yaşanacağını biliyormuşçasına seçimle gelmiş iktidarı resmen tehdit etmişlerdi. O bildirinin altına imza atanlardan biri de, devlete ait Ayanikola mevkiinde ki arazide faaliyet gösteren Adalar Vakfı başkanı Halim Bulutoğlu’ydu. Merak ettiğim için soruyorum, ‘Acaba, Halim Bulutoğlu hakkında, o bildirinin altına imza attığı için bugüne kadar herhangi bir soruşturma veya yargılama yapıldı mı?’ Değişimci kanadın İstanbul’da ki önderlerinden, Adalar CHP İlçe Başkanı Ercan Akpolat önce CHP İstanbul İl Başkanlığı seçimine, sonrada CHP 38. Olağan Kurultayına damgasını vurarak Adalar Belediye Başkanlığı için en güçlü aday olduğunu kanıtladı. Her iki seçimde de kendisine sunulan vaatleri elinin tersiyle iterek onurlu duruş sergileyen Akpolat’ın belediye başkan adaylığı şimdiden hayırlı olsun.
Gazetemize ulaşan iddialara göre İçişleri Bakanlığı müfettişleri, Adalar Belediyesi başkanı, başkan yardımcıları ve müdürleri ile ilgili mal varlığı araştırması başlatacakmış. Ne diyelim, hayırlara vesile olsun.

Adalar AK Parti İlçe Başkanlığı sosyal medyasından paylaşım yaparak, ilçemize kazandırdıkları ve kazandıracakları eserleri tek tek sıralamışlar. Öncelikle Adalar’ın menfaatine bir çivi dahi çakmış olan kim varsa, hangi partili olduğuna bakmaksızın teşekkür ederim. Kurucu ilçe başkanı olduğu dönemde AK Partiye Adalar’da büyük ivme kazandıran ve bugün bile onun mirasını yediğiniz Mahmut Çelik DOĞALGAZ projesi için hükümeti ikna etmiştir. Nihayetinde, o proje sayesinde Adalar’ın kışın da yaşanabilir bir yer olmasını eski Adalar Ak Partili Belediye Başkanı Coşkun Özden sağlamıştır. AK Parti İlçe Başkanlığının yayınladığı listedeki eserlerin çoğunluğunda büyük pay sahibi olan, Adalar AK Parti eski ilçe başkanı ve şu an belediye meclis üyesi olan İsmail Hakkı Durmuş’dur. Mevcut ilçe başkan ve yönetimi herhalde bu önemli ayrıntıları gözden kaçırıp, partilerine Adalar’da büyük değer katan ve eserleriyle bugün dahi saygı ve minnetle yâd edilen bu üç kıymetli Adalıyı unutmuş olmalılar diye düşünüyorum. Kendilerine onların nezdinde ben teşekkür ederim.

Tarih 21 Haziran 2016. Kendisini aydın olarak addeden bir grup bildiri yayınlayarak, sanki 15 Temmuz darbesinin yaşanacağını biliyormuşçasına seçimle gelmiş iktidarı resmen tehdit etmişlerdi. O bildirinin altına imza atanlardan biri de, devlete ait Ayanikola mevkiinde ki arazide faaliyet gösteren Adalar Vakfı başkanı Halim Bulutoğlu’ydu. Merak ettiğim için soruyorum, ‘Acaba, Halim Bulutoğlu hakkında, o bildirinin altına imza attığı için bugüne kadar herhangi bir soruşturma veya yargılama yapıldı mı?’

Değişimci kanadın İstanbul’da ki önderlerinden, Adalar CHP İlçe Başkanı Ercan Akpolat önce CHP İstanbul İl Başkanlığı seçimine, sonrada CHP 38. Olağan Kurultayına damgasını vurarak Adalar Belediye Başkanlığı için en güçlü aday olduğunu kanıtladı. Her iki seçimde de kendisine sunulan vaatleri elinin tersiyle iterek onurlu duruş sergileyen Akpolat’ın belediye başkan adaylığı şimdiden hayırlı olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Adalı Kuşlar
(19.01.2024 23:58 - #403)
Bu işi İsmail Hakkı kardeşimiz hak ediyor. Hak yerini bulmalı.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.