Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu

22.04.2024 - 17:47, Güncelleme: 22.04.2024 - 17:47
 

TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu

TOFAŞ’ın pilot okulu Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu, Kütahya’da gerçekleştirilen Okulsporları Basketbol Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı üçüncülükle tamamladı.KÜTAHYA (İGFA) - >TOFAŞ Spor Kulübü’nün altyapı oyuncularından oluşan Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu, 15-19 Nisan 2024 tarihlerinde Kütahya’da düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yıldız Erkekler Basketbol Türkiye Birinciliği müsabakaları sonucunda üçüncü oldu. Bursa şampiyonu olarak katıldığı Türkiye Şampiyonası grup maçlarında Konya Özel Diltaş Ortaokulu’nu 88-59 yenmeyi başaran Macide Gazioğlu, ikinci maçında İstanbul Özel Güneşli Okyanus Ortaokulu’na 77-68 kaybetse de grup ikincisi olarak A Grubu birincisi Antalya Özel Bilbaşar Ortaokulu ile çapraz maçında karşı karşıya geldi. Antrenörlüğünü TOFAŞ’ın altyapı antrenörlerinden Hicran Aras ve Oğuz Yaman’ın yaptığı Kırmızı Siyahlılar, bu maçta parkeden 58-68 mağlup ayrılsa da organizasyonun son gününde Gaziantep Özel Doğa Ortaokulu’nu 77-54 yenmeyi başararak turnuvayı üçüncülükle tamamladı.

TOFAŞ’ın pilot okulu Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu, Kütahya’da gerçekleştirilen Okulsporları Basketbol Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı üçüncülükle tamamladı.

KÜTAHYA (İGFA) - >TOFAŞ Spor Kulübü’nün altyapı oyuncularından oluşan Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu, 15-19 Nisan 2024 tarihlerinde Kütahya’da düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yıldız Erkekler Basketbol Türkiye Birinciliği müsabakaları sonucunda üçüncü oldu. Bursa şampiyonu olarak katıldığı Türkiye Şampiyonası grup maçlarında Konya Özel Diltaş Ortaokulu’nu 88-59 yenmeyi başaran Macide Gazioğlu, ikinci maçında İstanbul Özel Güneşli Okyanus Ortaokulu’na 77-68 kaybetse de grup ikincisi olarak A Grubu birincisi Antalya Özel Bilbaşar Ortaokulu ile çapraz maçında karşı karşıya geldi. Antrenörlüğünü TOFAŞ’ın altyapı antrenörlerinden Hicran Aras ve Oğuz Yaman’ın yaptığı Kırmızı Siyahlılar, bu maçta parkeden 58-68 mağlup ayrılsa da organizasyonun son gününde Gaziantep Özel Doğa Ortaokulu’nu 77-54 yenmeyi başararak turnuvayı üçüncülükle tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.