Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

SİYASİ PARTİLERE ADAYLIK BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

BAKIRKÖY 05.12.2023 - 14:59, Güncelleme: 05.12.2023 - 18:13
 

SİYASİ PARTİLERE ADAYLIK BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

2014 yılında CHP’den Bakırköy Belediye Başkanı seçilen Bülent Kerimoğlu sadece 43 yaşında genç bir siyasetçiydi ve son 70 yılda, Bakırköy’de en yüksek oyu aldı.(102 bin) Bakırköy adına hiçbir şey yapmadan 10 yıl belediye başkanlığı yaptı… Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise bugün 86 yaşında ve başarılarıyla halen EBB başkanı. Nitelik ve Niceliğin farklı şeyler olduğunu bir kez daha hatırlatayım dedim.
CHP Bakırköy İlçe Başkanlığında, bugün başvuru yapacak belediye başkan aday adaylarıyla birlikte, Bakırköy’de toplam aday sayısı 12 olacak. Belediye meclis üyeliği için ise şu ana kadar 104 aday başvuru yaptı.   AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığına henüz belediye başkan adaylığı için başvuru yapılmazken, belediye meclis üyeliğine ise 23 kişinin başvurduğu bilgisini aldık. Şu an Bakırköy belediye meclis üyesi ve aynı zamanda İBB Meclis Üyesi olan Halit Cebeci’nin ise belediye başkan adaylığında en güçlü isim olduğu ve adaylığına kesin gözüyle bakıldığı söyleniyor.   MHP Bakırköy İlçe Başkanlığına ise, 5 kişi belediye başkan adaylığı için başvururken, belediye meclis üyeliğine ise 27 kişinin başvurduğunu öğrendik.   İYİ Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı ise, belediye başkan adaylığı için genel merkezin atayacağı ismi bekliyor.   Deva Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı belediye başkan adaylığı için, mevcut ilçe başkanı Gökhan Yılmazer’i aday gösterdi. Belediye meclis üyeliği için ise şu ana kadar 32 kişi başvuruda bulundu. Güneydoğu kırsalında bir ilçe belediye başkan aday adayı, davul-zurna eşliğinde dosyasını ilçe başkanlığına teslim etti. Öğrendiğimize göre, aslen partinin gençlik kollarından geldiği söyleyen ve naifliğiyle bilinen aday adayının, parti tarihine-kültürüne tamamen ters düşen davul-zurnalı avam şovu, herkesi şok etti. Partinin ilçe başkanı; adaylık başvurusunun yapıldığı salonda, çiğköfte yoğurulup tavana atılmak istenmesi ve Kahtalı Mıçı’nın türküleri eşliğinde halay çekilmesine, ‘Yuh artık, o kadar da değil’ diyerek müsaade etmedi. Başkana tepki gösteren aday adayı, beraberindeki ekiple beraber halaylar eşliğinde binadan ayrıldılar. Botokstaş belediyesinin tüyü bitmemiş yetim hakkını yok sayarak araç ve personel katkısı sunduğu aday adaylığı başvurusu için vatandaşlar, ‘inşallah bu kişi aday olduğunda yeydana toplaşıp Haka Dansı yapmazlar ’ dediler.   İnşallah aynı durum Bakırköy’de de yaşanmaz ve bu akşam itibariyle sakin bir şekilde başvurular sonlanır diyoruz. Hepsi birbirinden kıymetli aday adayları, sizlere sesleniyorum; hem, ‘Bakırköy’ü Bakırköylüler Yönetsin’ diyorsunuz, hemde adaylık başvurusu için ilçe binasına gelirken yanınızda Sivas’ın, Antalya’nın vs. federasyon, konfederasyon başkanlarını getirerek kendinizle çelişkiye düşüyor, böyle yaparak, ‘Bakırköy’ü Bakırköylüler Yönetsin’ söyleminizde hiç samimi olmuyorsunuz. Bana görgüsüzlüğün resmini yap deseler, herhalde aşağıdaki, davul-zurnalı aday adaylığı başvurusunun resmîni yapardım.  
2014 yılında CHP’den Bakırköy Belediye Başkanı seçilen Bülent Kerimoğlu sadece 43 yaşında genç bir siyasetçiydi ve son 70 yılda, Bakırköy’de en yüksek oyu aldı.(102 bin) Bakırköy adına hiçbir şey yapmadan 10 yıl belediye başkanlığı yaptı… Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise bugün 86 yaşında ve başarılarıyla halen EBB başkanı. Nitelik ve Niceliğin farklı şeyler olduğunu bir kez daha hatırlatayım dedim.

CHP Bakırköy İlçe Başkanlığında, bugün başvuru yapacak belediye başkan aday adaylarıyla birlikte, Bakırköy’de toplam aday sayısı 12 olacak. Belediye meclis üyeliği için ise şu ana kadar 104 aday başvuru yaptı.

 

AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığına henüz belediye başkan adaylığı için başvuru yapılmazken, belediye meclis üyeliğine ise 23 kişinin başvurduğu bilgisini aldık. Şu an Bakırköy belediye meclis üyesi ve aynı zamanda İBB Meclis Üyesi olan Halit Cebeci’nin ise belediye başkan adaylığında en güçlü isim olduğu ve adaylığına kesin gözüyle bakıldığı söyleniyor.

 

MHP Bakırköy İlçe Başkanlığına ise, 5 kişi belediye başkan adaylığı için başvururken, belediye meclis üyeliğine ise 27 kişinin başvurduğunu öğrendik.

 

İYİ Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı ise, belediye başkan adaylığı için genel merkezin atayacağı ismi bekliyor.

 

Deva Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı belediye başkan adaylığı için, mevcut ilçe başkanı Gökhan Yılmazer’i aday gösterdi. Belediye meclis üyeliği için ise şu ana kadar 32 kişi başvuruda bulundu.


Güneydoğu kırsalında bir ilçe belediye başkan aday adayı, davul-zurna eşliğinde dosyasını ilçe başkanlığına teslim etti.
Öğrendiğimize göre, aslen partinin gençlik kollarından geldiği söyleyen ve naifliğiyle bilinen aday adayının, parti tarihine-kültürüne tamamen ters düşen davul-zurnalı avam şovu, herkesi şok etti. Partinin ilçe başkanı; adaylık başvurusunun yapıldığı salonda, çiğköfte yoğurulup tavana atılmak istenmesi ve Kahtalı Mıçı’nın türküleri eşliğinde halay çekilmesine, ‘Yuh artık, o kadar da değil’ diyerek müsaade etmedi. Başkana tepki gösteren aday adayı, beraberindeki ekiple beraber halaylar eşliğinde binadan ayrıldılar.
Botokstaş belediyesinin tüyü bitmemiş yetim hakkını yok sayarak araç ve personel katkısı sunduğu aday adaylığı başvurusu için vatandaşlar, ‘inşallah bu kişi aday olduğunda yeydana toplaşıp Haka Dansı yapmazlar ’ dediler.

 

İnşallah aynı durum Bakırköy’de de yaşanmaz ve bu akşam itibariyle sakin bir şekilde başvurular sonlanır diyoruz.

Hepsi birbirinden kıymetli aday adayları, sizlere sesleniyorum; hem, ‘Bakırköy’ü Bakırköylüler Yönetsin’ diyorsunuz, hemde adaylık başvurusu için ilçe binasına gelirken yanınızda Sivas’ın, Antalya’nın vs. federasyon, konfederasyon başkanlarını getirerek kendinizle çelişkiye düşüyor, böyle yaparak, ‘Bakırköy’ü Bakırköylüler Yönetsin’ söyleminizde hiç samimi olmuyorsunuz.

Bana görgüsüzlüğün resmini yap deseler, herhalde aşağıdaki, davul-zurnalı aday adaylığı başvurusunun resmîni yapardım.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.