Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

SADECE GÜNÜ KURTARDINIZ, YARINI DÜŞÜNMEDEN...

ADALAR 23.08.2023 - 12:03, Güncelleme: 23.08.2023 - 14:14
 

SADECE GÜNÜ KURTARDINIZ, YARINI DÜŞÜNMEDEN...

Biz gazeteciler kendimizi iktidara, muhalefete, cemaatlere beğendirmek zorunda değiliz. Böyle bir mecburiyetimiz yok. Hiç kimse bizden, haksızlık-hukuksuzluk karşısında dört maymunu oynamamızı beklemesin.
Hırsızın, yolsuzluk yapanın, arsızın, rüşveti hak bilenin, tokatçının, torbacının, yetim hakkı yiyenin, kamu malını gasp edenin, mafyacılık oynayanların kısacası bilumum suçlunun gözü aydın… BUGÜN SİZE DÜĞÜN BAYRAM… Kısa bir süreliğine, sizlerin korkulu rüyası olan Ada Gazetesinin imtiyaz sahibi değerli gazeteci dostum Şükrü Abanoz aranızda olamayacak. Süreniz çok az, fırsat bu fırsattır diyerek…. Atıştırın, tıkıştırın, kapış kapış, çanak çanak... Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! Fethullahçı Terör Örgütü'nün doğrudan hükümeti ve Milli İstihbarat Teşkilatını hedef aldığı MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin haberi yapanların bile bırakın cezayı, belediye başkanlığıyla ödüllendirildiği ülkemde, onurlu gazetecilere reva görülen hukuksuzlukları elbette kabul etmeyeceğiz. Peki; Ergenekon-Balyoz davalarının adeta savcısı gibi davranan Taraf gazetesi tetikçilerinin Ulu Önder Atatürk’ün CHP’sinde belediye başkanı, milletvekili yapılmasını içlerine sindirenlerin; haksızlık-hukuksuzluğa karşı gelenlerin içeri atılmasına seyirci kalmalarını, hatta içten içe sevinmelerini unutacak mıyız? Tabi ki HAYIR! Bugün bir kez daha gördük ki; Hak-Hukuk-Adaleti Çin Malı zanneden, kendi pislikleri yayınlanmadığı sürece basın özgürlüğünü savunanlarla yol yürünmeyeceğini, dağ aşılmayacağını, çöl geçilmeyeceğini yaşayarak tecrübe etmiş olduk… Herkes şunu çok iyi bilsin ki: ADA GAZETESİ ASLA SUSMAYACAK-SUSTURULAMAYACAK! Kimdir ADA GAZETESİ? Kötülerin kabusu, iyilerin sesi olan Ada Gazetesi, bugün bazıları hayatta olmayan dev yazarların amatörce verdikleri destekle yayın hayatını sürdürerek bugünlere ulaştı. Ada Gazetesi sayesinde ilçenin makus talihini değiştirecek kampanyalar açıldı, ağaçlandırılma çalışmaları başlatılarak binlerce fidan dikildi, Kınalıada tören alanı yapılması, Yassıada’nın hapishane olarak kullanılması hakkında alınmış bakanlar kurulu kararının iptali bu gazete sayesinde sağlandı. Kınalıada itfaiyesinde tulumba döneminden, modern araçların kullanıldığı günlere geçilmesinde, kanalizasyon şebekesinin deniz uzantısının yapılmasında, sahillerin halka açılmasında, antenlerin yıkım ve Sivriada’ya nakil kararı alınması ve daha bir çok Adalar için güzel işlerin yapılmasında büyük payı olan, onurlu bir geçmişin sahibidir Ada Gazetesi…
Biz gazeteciler kendimizi iktidara, muhalefete, cemaatlere beğendirmek zorunda değiliz. Böyle bir mecburiyetimiz yok. Hiç kimse bizden, haksızlık-hukuksuzluk karşısında dört maymunu oynamamızı beklemesin.

Hırsızın, yolsuzluk yapanın, arsızın, rüşveti hak bilenin, tokatçının, torbacının, yetim hakkı yiyenin, kamu malını gasp edenin, mafyacılık oynayanların kısacası bilumum suçlunun gözü aydın… BUGÜN SİZE DÜĞÜN BAYRAM
Kısa bir süreliğine, sizlerin korkulu rüyası olan Ada Gazetesinin imtiyaz sahibi değerli gazeteci dostum Şükrü Abanoz aranızda olamayacak.
Süreniz çok az, fırsat bu fırsattır diyerek….

Atıştırın, tıkıştırın, kapış kapış, çanak çanak...
Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin,

Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!

Fethullahçı Terör Örgütü'nün doğrudan hükümeti ve Milli İstihbarat Teşkilatını hedef aldığı MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin haberi yapanların bile bırakın cezayı, belediye başkanlığıyla ödüllendirildiği ülkemde, onurlu gazetecilere reva görülen hukuksuzlukları elbette kabul etmeyeceğiz.

Peki; Ergenekon-Balyoz davalarının adeta savcısı gibi davranan Taraf gazetesi tetikçilerinin Ulu Önder Atatürk’ün CHP’sinde belediye başkanı, milletvekili yapılmasını içlerine sindirenlerin; haksızlık-hukuksuzluğa karşı gelenlerin içeri atılmasına seyirci kalmalarını, hatta içten içe sevinmelerini unutacak mıyız? Tabi ki HAYIR!

Bugün bir kez daha gördük ki; Hak-Hukuk-Adaleti Çin Malı zanneden, kendi pislikleri yayınlanmadığı sürece basın özgürlüğünü savunanlarla yol yürünmeyeceğini, dağ aşılmayacağını, çöl geçilmeyeceğini yaşayarak tecrübe etmiş olduk…

Herkes şunu çok iyi bilsin ki:

ADA GAZETESİ ASLA SUSMAYACAK-SUSTURULAMAYACAK!

Kimdir ADA GAZETESİ?
Kötülerin kabusu, iyilerin sesi olan Ada Gazetesi, bugün bazıları hayatta olmayan dev yazarların amatörce verdikleri destekle yayın hayatını sürdürerek bugünlere ulaştı.
Ada Gazetesi sayesinde ilçenin makus talihini değiştirecek kampanyalar açıldı, ağaçlandırılma çalışmaları başlatılarak binlerce fidan dikildi, Kınalıada tören alanı yapılması, Yassıada’nın hapishane olarak kullanılması hakkında alınmış bakanlar kurulu kararının iptali bu gazete sayesinde sağlandı. Kınalıada itfaiyesinde tulumba döneminden, modern araçların kullanıldığı günlere geçilmesinde, kanalizasyon şebekesinin deniz uzantısının yapılmasında, sahillerin halka açılmasında, antenlerin yıkım ve Sivriada’ya nakil kararı alınması ve daha bir çok Adalar için güzel işlerin yapılmasında büyük payı olan, onurlu bir geçmişin sahibidir Ada Gazetesi…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.