Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Pınar Deniz Magnum'un Onur Konuğu Olarak Cannes'a Gidiyor

10.05.2024 - 11:06, Güncelleme: 10.05.2024 - 11:06
 

Pınar Deniz Magnum'un Onur Konuğu Olarak Cannes'a Gidiyor

Pınar Deniz, Cannes Film Festivali çerçevesinde, 16 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek Magnum partisine katılmak üzere, Türkiye’nin onur konuğu olarak Cannes’a gidiyor.  Cannes Croisette'deki Magnum Evi’nde kırmızı halı seremonisi ile başlayacak partiye katılacak olan Pınar Deniz, "Magnum’un onur konuğu olarak Cannes’a gidiyor olmaktan çok mutluyum. Cannes her yıl bu mevsimde büyülü bir kimliğe bürünüyor, bu yıl ise benim için çok özel. Magnum ile haz dolu bir yolculuğa çıkacağım için çok heyecanlıyım.” dedi. 16 Mayıs gecesi, dünyaca ünlü birçok yıldızın katılacağı partide ayrıca, bol ödüllü, aynı zamanda Grammy adayı olan Avustralyalı şarkıcı, söz yazarı ve aktör Troye Sivan’ın “Honey” parçasının, yeni Magnum Euphoria ve Magnum Chill ürünlerinin iki farklı modundan ilham alan özel remiks versiyonları da canlı performansla sunulacak. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Pınar Deniz, Cannes Film Festivali çerçevesinde, 16 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek Magnum partisine katılmak üzere, Türkiye’nin onur konuğu olarak Cannes’a gidiyor. 

Cannes Croisette'deki Magnum Evi’nde kırmızı halı seremonisi ile başlayacak partiye katılacak olan Pınar Deniz, "Magnum’un onur konuğu olarak Cannes’a gidiyor olmaktan çok mutluyum. Cannes her yıl bu mevsimde büyülü bir kimliğe bürünüyor, bu yıl ise benim için çok özel. Magnum ile haz dolu bir yolculuğa çıkacağım için çok heyecanlıyım.” dedi.

16 Mayıs gecesi, dünyaca ünlü birçok yıldızın katılacağı partide ayrıca, bol ödüllü, aynı zamanda Grammy adayı olan Avustralyalı şarkıcı, söz yazarı ve aktör Troye Sivan’ın “Honey” parçasının, yeni Magnum Euphoria ve Magnum Chill ürünlerinin iki farklı modundan ilham alan özel remiks versiyonları da canlı performansla sunulacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.