Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ORTADOĞU'DA BİR İLÇEYE DÖNÜŞTÜ BAKIRKÖY...

BAKIRKÖY 23.10.2023 - 13:45, Güncelleme: 23.10.2023 - 13:45
 

ORTADOĞU'DA BİR İLÇEYE DÖNÜŞTÜ BAKIRKÖY...

Haramilerin saltanatını yıkacağız diyerek seçilenler, şimdi en büyük harami oldular. Ernesto Che Guevara
Değerli okurlar; 21. Yüzyılda öyle bir ilçe de yaşıyoruz ki; Demokrasi, Basın Özgürlüğü, İnsan Hakları yok, Sendikaların yasal toplu sözleşme hakları engelleniyor, İşe göre çalışan alımı yerine, kartvizite göre bankamatikler işe alınıyor, Bozuk cadde ve sokaklarında toz-topraktan geçilmiyor, Sporcusuna, Sanatçısına, Esnafına, Fakirine, Yetimine sahip çıkılmıyor, Kentsel Dönüşüm başta olmak üzere, Çevre Sorunları had safhaya ulaşmış, Yaprak dökerken dallarımız, komşu ilçeler bahar bahçe… Kısacası, Bakırköy 9. yılın sonunda artık sıradan bir Ortadoğu ilçesine evrilmiş durumda. İlçeyi bu duruma getirenlerin, yüzlerine Atatürk Maskesi takarak dışarıda gezmeleri yok mu, işte beni-bizleri asıl yaralayan da bu… Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini, ilkelerini, altı ok’unu özümseyip ölümüne yaşayarak Atatürkçü olunur. Ulu Önder Atatürk’ü, utançlarınıza kalkan olarak kullanmak hem vatana hem de partinize ihanettir. Hepinizin bildiği gibi diyerek söze başlayacağım ama görüyorum ki, başta belediye başkanı olmak üzere, bu ilçede yaşayanların büyük çoğunluğu 6 gün sonra Cumhuriyetimizin 100. Yılını şanla şerefle, gururla, minnetle kutlayacağımızın henüz farkında bile değiller. Ya da diğer ilçelerdeki coşkuyu, yaşın getirdiği sağlık sorunları nedeniyle kendi ilçelerinde yaşamaktan çekiniyorlar. Bakın size bir örnek vereyim: Sıkıştığımız anlarda yobazlıkla, gericilikle, Atatürk düşmanlığıyla suçladığımız AK Partili Belediye Başkanının yönettiği Zeytinburnu’nu bilmeyeniniz yoktur.  İşte o AK Partili olan belediye var ya, bakın bu gerici yobazlar(!) Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla ilçelerinde haftalardır neler yapıyorlar: ‘Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla ilçede başlattığı “Bu 100’de Biz Varız” kampanyası dolayısıyla Millet Bahçesine yerleştirilen kaideye ilk imzayı attı. Arısoy, tüm vatandaşları kaideye imza atmaya davet etti. Cumhuriyet'imizin 100. kuruluş yılı kutlamaları çerçevesinde Zeytinburnu Belediyesi tarafından organize edilen14. Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu gerçekleştirildi. Zeytinburnu Belediyesi, ‘Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılında 100 Çınar Ağacı’ sloganıyla medeniyetimizde nesiller arasında köprü vazifesi gören çınar fidanlarını; ilçenin muhtelif alanlarına Zeytinburnu'ndaki öğrencilerle birlikte dikti.’ Elbette etkinlikleri bunlarla da sınırlı değil. PEKİ, BAKIRKÖY BELEDİYESİ CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI İÇİN NE YAPIYOR? Tın, tın, tın, tın, tın, tın, tın, tın, tın……… Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, söz konusu menfaatse gerisi teferruattır diyerek, koltuğu kaptırmamak veya daha iyi bir koltuk kapmak uğruna düşmüş kurultay delegesi peşine. Bu utanç verici durum bile, Ortadoğu’da sıradan bir ilçeden farkımız olmadığının en büyük göstergesi değil midir?
Haramilerin saltanatını yıkacağız diyerek seçilenler, şimdi en büyük harami oldular. Ernesto Che Guevara

Değerli okurlar; 21. Yüzyılda öyle bir ilçe de yaşıyoruz ki;

Demokrasi, Basın Özgürlüğü, İnsan Hakları yok,

Sendikaların yasal toplu sözleşme hakları engelleniyor,

İşe göre çalışan alımı yerine, kartvizite göre bankamatikler işe alınıyor,

Bozuk cadde ve sokaklarında toz-topraktan geçilmiyor,

Sporcusuna, Sanatçısına, Esnafına, Fakirine, Yetimine sahip çıkılmıyor,

Kentsel Dönüşüm başta olmak üzere, Çevre Sorunları had safhaya ulaşmış,

Yaprak dökerken dallarımız, komşu ilçeler bahar bahçe…

Kısacası, Bakırköy 9. yılın sonunda artık sıradan bir Ortadoğu ilçesine evrilmiş durumda.

İlçeyi bu duruma getirenlerin, yüzlerine Atatürk Maskesi takarak dışarıda gezmeleri yok mu, işte beni-bizleri asıl yaralayan da bu…

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini, ilkelerini, altı ok’unu özümseyip ölümüne yaşayarak Atatürkçü olunur. Ulu Önder Atatürk’ü, utançlarınıza kalkan olarak kullanmak hem vatana hem de partinize ihanettir.

Hepinizin bildiği gibi diyerek söze başlayacağım ama görüyorum ki, başta belediye başkanı olmak üzere, bu ilçede yaşayanların büyük çoğunluğu 6 gün sonra Cumhuriyetimizin 100. Yılını şanla şerefle, gururla, minnetle kutlayacağımızın henüz farkında bile değiller. Ya da diğer ilçelerdeki coşkuyu, yaşın getirdiği sağlık sorunları nedeniyle kendi ilçelerinde yaşamaktan çekiniyorlar.

Bakın size bir örnek vereyim:

Sıkıştığımız anlarda yobazlıkla, gericilikle, Atatürk düşmanlığıyla suçladığımız AK Partili Belediye Başkanının yönettiği Zeytinburnu’nu bilmeyeniniz yoktur.  İşte o AK Partili olan belediye var ya, bakın bu gerici yobazlar(!) Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla ilçelerinde haftalardır neler yapıyorlar:

‘Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla ilçede başlattığı “Bu 100’de Biz Varız” kampanyası dolayısıyla Millet Bahçesine yerleştirilen kaideye ilk imzayı attı. Arısoy, tüm vatandaşları kaideye imza atmaya davet etti.

Cumhuriyet'imizin 100. kuruluş yılı kutlamaları çerçevesinde Zeytinburnu Belediyesi tarafından organize edilen14. Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu gerçekleştirildi.

Zeytinburnu Belediyesi, ‘Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılında 100 Çınar Ağacı’ sloganıyla medeniyetimizde nesiller arasında köprü vazifesi gören çınar fidanlarını; ilçenin muhtelif alanlarına Zeytinburnu'ndaki öğrencilerle birlikte dikti.’ Elbette etkinlikleri bunlarla da sınırlı değil.

PEKİ, BAKIRKÖY BELEDİYESİ CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI İÇİN NE YAPIYOR?

Tın, tın, tın, tın, tın, tın, tın, tın, tın………

Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, söz konusu menfaatse gerisi teferruattır diyerek, koltuğu kaptırmamak veya daha iyi bir koltuk kapmak uğruna düşmüş kurultay delegesi peşine.

Bu utanç verici durum bile, Ortadoğu’da sıradan bir ilçeden farkımız olmadığının en büyük göstergesi değil midir?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.