Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ÖNLEM İÇİN DAHA KAÇ CAN YANMALI?

ADALAR 08.09.2023 - 12:38, Güncelleme: 08.09.2023 - 12:46
 

ÖNLEM İÇİN DAHA KAÇ CAN YANMALI?

Adalar’daki akülü araç yoğunluğu artık çok tehlikeli boyutlara ulaştı.
Akülü araçlar yüzünden artan yaralanmalı-ölümlü kazalarda son zamanlarda ciddi artışlar olduğu herkes tarafından aşikardır. Çoğu plakasız kaçak olarak adaya sokulan, hatta ücret karşılığı taşımacılıkta kullanılıp istismar edilen akülü araçların son vukuatı Büyükada da gerçekleşti. Büyükada’da korsan yolcu taşıdığı iddia edilen akülü araç ile İlçe Orman İşletmeye ait kamyonet çarpıştı.    Can kaybının yaşanmadığı kazaya ilk müdahaleyi 112 acil ambulansı yaparak, yaralıların derhal hastaneye götürülüp tedavi altına alınmalarını sağladılar. Adalar’da bilhassa yaz aylarında artan nüfus sebebiyle, zaten dar olan ada yollarında büyük sorun yaratan, verilen ruhsatlar kadar bir de kaçak olarak Ada yollarında adeta terör estiren ve yüzlerce şikayete konu olan akülü araçlar için, Adalar Kaymakamımızın konuya derhal el atarak çözeceğine inanıyoruz.
Adalar’daki akülü araç yoğunluğu artık çok tehlikeli boyutlara ulaştı.

Akülü araçlar yüzünden artan yaralanmalı-ölümlü kazalarda son zamanlarda ciddi artışlar olduğu herkes tarafından aşikardır.

Çoğu plakasız kaçak olarak adaya sokulan, hatta ücret karşılığı taşımacılıkta kullanılıp istismar edilen akülü araçların son vukuatı Büyükada da gerçekleşti.

Büyükada’da korsan yolcu taşıdığı iddia edilen akülü araç ile İlçe Orman İşletmeye ait kamyonet çarpıştı. 

 

Can kaybının yaşanmadığı kazaya ilk müdahaleyi 112 acil ambulansı yaparak, yaralıların derhal hastaneye götürülüp tedavi altına alınmalarını sağladılar.

Adalar’da bilhassa yaz aylarında artan nüfus sebebiyle, zaten dar olan ada yollarında büyük sorun yaratan, verilen ruhsatlar kadar bir de kaçak olarak Ada yollarında adeta terör estiren ve yüzlerce şikayete konu olan akülü araçlar için, Adalar Kaymakamımızın konuya derhal el atarak çözeceğine inanıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.