Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Meclis Üyesi Adayı İstifa Ettirildi

BAKIRKÖY 01.03.2024 - 09:50, Güncelleme: 01.03.2024 - 09:50
 

Meclis Üyesi Adayı İstifa Ettirildi

Değişen bir şey olmayacak
Bir sempatizan gitti , yerine yeni sempatizan aday olacak. 28. 02. 2022 de yayınladığımız haberde CHP’li Bakırköy belediye başkan adayına sormuş; “PKK’nın yan kuruluşu olarak faaliyet gösteren Sosyalist Dayanışma Platformu (SODAP) MYK üyesi olan Orhan Kok’u, Bakırköy’de kontenjandan meclis üyeliğine yazmak sizin mi önerinizdi, yoksa size partiniz tarafından zorla mı dikte ettirildi? Eğer başkan seçilirseniz, Bakırköy Belediye meclisinde PKK güzellemeleri yapan Orhan Kok’la uyum içerisinde çalışabilecek misiniz?” Demiştik. Bize ulaşan kesin bilgiye göre, DEM’iin meclis üyesi adayı Orhan Kok istifa ettirilerek yerine aynı partiden bir başka ismin yazılacağı bildirildi.
Değişen bir şey olmayacak

Bir sempatizan gitti , yerine yeni sempatizan aday olacak. 28. 02. 2022 de yayınladığımız haberde CHP’li Bakırköy belediye başkan adayına sormuş;
“PKK’nın yan kuruluşu olarak faaliyet gösteren Sosyalist Dayanışma Platformu (SODAP) MYK üyesi olan Orhan Kok’u, Bakırköy’de kontenjandan meclis üyeliğine yazmak sizin mi önerinizdi, yoksa size partiniz tarafından zorla mı dikte ettirildi?

Eğer başkan seçilirseniz, Bakırköy Belediye meclisinde PKK güzellemeleri yapan Orhan Kok’la uyum içerisinde çalışabilecek misiniz?” Demiştik. Bize ulaşan kesin bilgiye göre, DEM’iin meclis üyesi adayı Orhan Kok istifa ettirilerek yerine aynı partiden bir başka ismin yazılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.