Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kayseri'de İnovasyon Merkezi genç mucitleri bekliyor!

13.05.2024 - 10:57, Güncelleme: 13.05.2024 - 10:57
 

Kayseri'de İnovasyon Merkezi genç mucitleri bekliyor!

Türkiye’nin sabit arenalı tek Espor ve İnovasyon Merkezinde yeni dönem kayıtlar sürüyor.Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) - İlkokul ve ortaokul düzeyinde ‘robotik kodlama’, ‘arduino’ ile ‘3B modelleme ve baskı’ alanlarında verilecek kurslara başvurular, Atatürk Bulvarı tramvay son durak karşısındaki Espor ve İnovasyon Merkezi’ne şahsen yapılıyor. Konuya ilgi duyan genç mucitler, 14 Mayıs Salı günü mesai bitimine kadar başvuru yapabilecek.

Türkiye’nin sabit arenalı tek Espor ve İnovasyon Merkezinde yeni dönem kayıtlar sürüyor.

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) - İlkokul ve ortaokul düzeyinde ‘robotik kodlama’, ‘arduino’ ile ‘3B modelleme ve baskı’ alanlarında verilecek kurslara başvurular, Atatürk Bulvarı tramvay son durak karşısındaki Espor ve İnovasyon Merkezi’ne şahsen yapılıyor.

Konuya ilgi duyan genç mucitler, 14 Mayıs Salı günü mesai bitimine kadar başvuru yapabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.