Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

KARACALAR KÖYÜ CHP İLÇE BAŞKANLIĞI...

ADALAR 31.05.2022 - 18:22, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

KARACALAR KÖYÜ CHP İLÇE BAŞKANLIĞI...

CHP Adalar İlçe Başkanlığı yönetiminde kimler var, kimler yok diye öylesine bir bakayım dedim, o da ne, 11 yöneticinin yedi tanesi sıkı durun; aynı il değil, aynı ilçe değil, aynı köydenler… ilçe ilçe değil, bildiğin Karacalar Köyü yardımlaşma derneği. Bitti miiii… bitmedi. Karacalar Köyü Yardımlaşma Derneği yetmemiş, ayrıca birde belediye başkan yardımcısı(Engin Çelik) çıkarmış. Yani, nüfusunun tamamı 60 kişilik Karacalar Köyü, CHP ilçe başkanlığına 7 kişiyle sızmamış, tam tersine CHP Karacalar Köyü Derneğine sızmış…  www.adagazetesi.com.tr ‘den bu dernekle ilgili pardon CHP İlçe Başkanı ve yönetimiyle ilgili haberi mutlaka okuyun. Şimdi ilçe yönetimine, bu nasıl bir utançtır- Kastamonuluya, Malatyalıya, Muşluya, Bitlisliye, Trabzonluya vs. kısacası Adalara diğer illerden gelmiş partililere ihanet değil midir diye sorsam, yüzlerinde hafiften bir sırıtma belirerek, ‘hepimiz demokratik seçimle göreve geldik’ derler. Vallahi de derler, billahi de derler… Aslında bu üzücü tablo, CHP’nin Adalar seçmeninin eğitim seviyesini de ortaya koyması açısından çok önemli. Hani birileri AK Parti seçmenine koyun sürüsü diyorlar ya, hah… işte bence onu demeden önce birbirlerine bakıp bin kez daha düşünsünler. Sözün özü: AK Parti gelir korkusu var olduğu sürece, siz Deniz Gezmiş’i mezarından çıkarıp AK Parti Adalar belediye başkan adayı yapın, yine seçimi kaybedersiniz.

CHP Adalar İlçe Başkanlığı yönetiminde kimler var, kimler yok diye öylesine bir bakayım dedim, o da ne, 11 yöneticinin yedi tanesi sıkı durun; aynı il değil, aynı ilçe değil, aynı köydenler… ilçe ilçe değil, bildiğin Karacalar Köyü yardımlaşma derneği. Bitti miiii… bitmedi. Karacalar Köyü Yardımlaşma Derneği yetmemiş, ayrıca birde belediye başkan yardımcısı(Engin Çelik) çıkarmış. Yani, nüfusunun tamamı 60 kişilik Karacalar Köyü, CHP ilçe başkanlığına 7 kişiyle sızmamış, tam tersine CHP Karacalar Köyü Derneğine sızmış…  www.adagazetesi.com.tr ‘den bu dernekle ilgili pardon CHP İlçe Başkanı ve yönetimiyle ilgili haberi mutlaka okuyun. Şimdi ilçe yönetimine, bu nasıl bir utançtır- Kastamonuluya, Malatyalıya, Muşluya, Bitlisliye, Trabzonluya vs. kısacası Adalara diğer illerden gelmiş partililere ihanet değil midir diye sorsam, yüzlerinde hafiften bir sırıtma belirerek, ‘hepimiz demokratik seçimle göreve geldik’ derler. Vallahi de derler, billahi de derler…

Aslında bu üzücü tablo, CHP’nin Adalar seçmeninin eğitim seviyesini de ortaya koyması açısından çok önemli. Hani birileri AK Parti seçmenine koyun sürüsü diyorlar ya, hah… işte bence onu demeden önce birbirlerine bakıp bin kez daha düşünsünler.

Sözün özü: AK Parti gelir korkusu var olduğu sürece, siz Deniz Gezmiş’i mezarından çıkarıp AK Parti Adalar belediye başkan adayı yapın, yine seçimi kaybedersiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.