Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ADALAR VİRÜSE MEYDAN OKUYOR...

02.04.2020 - 18:57, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

ADALAR VİRÜSE MEYDAN OKUYOR...

Değerli Adalı okurlar; ilçemizde yapılan gizli bilimsel çalışmalar gösterdi ki, corona virüsü Adalar’da asla etkili olamaz. Evet yanlış okumadınız, son 10 yıl baz alınarak yapılan bilimsel araştırma da, Adalı vücudunun corona’dan çok daha tehlikeli olan 3 büyük virüsle başa çıktığı ve çıkmaya devam ettiği, bağışıklık sistemlerinin oldukça güçlendiği, kendi antikorlarını ürettikleri görüldü. Tıp dünyasını şok eden bu gelişmeyle ilgili basın açıklaması yapan Dünya Sağlık Örgütü (WHO) başkanı Tedros Adhonam Ghbreyesus;
Değerli Adalı okurlar; ilçemizde yapılan gizli bilimsel çalışmalar gösterdi ki, corona virüsü Adalar’da asla etkili olamaz. Evet yanlış okumadınız, son 10 yıl baz alınarak yapılan bilimsel araştırma da, Adalı vücudunun corona’dan çok daha tehlikeli olan 3 büyük virüsle başa çıktığı ve çıkmaya devam ettiği, bağışıklık sistemlerinin oldukça güçlendiği, kendi antikorlarını ürettikleri görüldü. Tıp dünyasını şok eden bu gelişmeyle ilgili basın açıklaması yapan Dünya Sağlık Örgütü (WHO) başkanı Tedros Adhonam Ghbreyesus; bugüne kadar tüm bildiklerinizi unutun. Her bir virüs bu adalıların vücudunu 5 yıl boyunca yemiş ama Tanrının mucizesi olsa gerek, organlar tekrar tekrar kendilerini yenilemişler. Şimdi, 2024 yılında yaşanabilecek olan 4’ncü virüs vakası için hazırlıklara başlıyoruz. Şayet böyle bir durum gerçekleşir de, 4.ncü virüsle karşı karşıya kalınırsa, Adalıların vücut dirençleri kesin ölümsüzlüğe ulaşır’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.(Elbette şakaydı, aman evde kalmaya devam)   Neyse, biz yine dönelim sorunlara… Daha önce paylaştığım, ‘’ Adalar Belediyesine Derhal Kayyum Atanmalı’’ haberimizin bir kısmı yine maalesef ulusal basına düştü. İsterdim ki, Adalar İlçemiz ulusal basında güzellikleriyle anılsın ama son on yılda güzellik falan kalmadı. Nerede o mimoza kokuları, faytonlar, tarihi yaşatan yapılar vs. vs… Söyleyin ne olur; Övünebileceğimiz ne kaldı elimizde…        1- Emniyet Müdürlüğü sayesinde yüz kızartıcı suçlar önlendi, halk huzur içinde.        2- Kaymakam sosyal devlet anlayışını egemen kıldı ve fakir fukaranın elinden tuttu-tutmaya devam ediyor.        3-Adliye ilçemizde adaleti hızlı ve adil bir biçimde tesis ederek vatandaşın güvenini kazandı. Evet sevgili okurlar; bu üç şey dışında övünebileceğimiz ne kaldı elimizde…   İşgal edilmiş, parasız denize giremeyeceğimiz sahillerimiz mi? Bilet almadan kapıdan içeri sokulmayacağımız mesire yerlerimiz mi? Müteahhit-belediye sayesinde yok edilen tarihi miraslarımız mı? İskelelerle doldurulmuş kıyılarımız mı? Adaların kültürü olan ama siyasete kurban edilen faytonlarımız mı?   Ne diyeyim değerli okurlar; önceden tüm bunlara sebep olanların ‘’Allah belasını versin’’ diyordum. Şimdi ‘’Allah selasını versin’’ diyorum. Size son olarak bir iyi bir de kötü haberim var; İyi haber Hiçbir şey sonsuza dek sürmez.   Kötü haber Hiçbir şey sonsuza dek sürmez."
Değerli Adalı okurlar; ilçemizde yapılan gizli bilimsel çalışmalar gösterdi ki, corona virüsü Adalar’da asla etkili olamaz. Evet yanlış okumadınız, son 10 yıl baz alınarak yapılan bilimsel araştırma da, Adalı vücudunun corona’dan çok daha tehlikeli olan 3 büyük virüsle başa çıktığı ve çıkmaya devam ettiği, bağışıklık sistemlerinin oldukça güçlendiği, kendi antikorlarını ürettikleri görüldü. Tıp dünyasını şok eden bu gelişmeyle ilgili basın açıklaması yapan Dünya Sağlık Örgütü (WHO) başkanı Tedros Adhonam Ghbreyesus;

Değerli Adalı okurlar; ilçemizde yapılan gizli bilimsel çalışmalar gösterdi ki, corona virüsü Adalar’da asla etkili olamaz. Evet yanlış okumadınız, son 10 yıl baz alınarak yapılan bilimsel araştırma da, Adalı vücudunun corona’dan çok daha tehlikeli olan 3 büyük virüsle başa çıktığı ve çıkmaya devam ettiği, bağışıklık sistemlerinin oldukça güçlendiği, kendi antikorlarını ürettikleri görüldü. Tıp dünyasını şok eden bu gelişmeyle ilgili basın açıklaması yapan Dünya Sağlık Örgütü (WHO) başkanı Tedros Adhonam Ghbreyesus; bugüne kadar tüm bildiklerinizi unutun. Her bir virüs bu adalıların vücudunu 5 yıl boyunca yemiş ama Tanrının mucizesi olsa gerek, organlar tekrar tekrar kendilerini yenilemişler. Şimdi, 2024 yılında yaşanabilecek olan 4’ncü virüs vakası için hazırlıklara başlıyoruz. Şayet böyle bir durum gerçekleşir de, 4.ncü virüsle karşı karşıya kalınırsa, Adalıların vücut dirençleri kesin ölümsüzlüğe ulaşır’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.(Elbette şakaydı, aman evde kalmaya devam)

 

Neyse, biz yine dönelim sorunlara… Daha önce paylaştığım, ‘’ Adalar Belediyesine Derhal Kayyum Atanmalı’’ haberimizin bir kısmı yine maalesef ulusal basına düştü. İsterdim ki, Adalar İlçemiz ulusal basında güzellikleriyle anılsın ama son on yılda güzellik falan kalmadı. Nerede o mimoza kokuları, faytonlar, tarihi yaşatan yapılar vs. vs… Söyleyin ne olur; Övünebileceğimiz ne kaldı elimizde…

       1- Emniyet Müdürlüğü sayesinde yüz kızartıcı suçlar önlendi, halk huzur içinde.

       2- Kaymakam sosyal devlet anlayışını egemen kıldı ve fakir fukaranın elinden tuttu-tutmaya devam ediyor.

       3-Adliye ilçemizde adaleti hızlı ve adil bir biçimde tesis ederek vatandaşın güvenini kazandı.

Evet sevgili okurlar; bu üç şey dışında övünebileceğimiz ne kaldı elimizde…

 

İşgal edilmiş, parasız denize giremeyeceğimiz sahillerimiz mi?

Bilet almadan kapıdan içeri sokulmayacağımız mesire yerlerimiz mi?

Müteahhit-belediye sayesinde yok edilen tarihi miraslarımız mı?

İskelelerle doldurulmuş kıyılarımız mı?

Adaların kültürü olan ama siyasete kurban edilen faytonlarımız mı?

 

Ne diyeyim değerli okurlar; önceden tüm bunlara sebep olanların ‘’Allah belasını versin’’ diyordum. Şimdi ‘’Allah selasını versin’’ diyorum.

Size son olarak bir iyi bir de kötü haberim var;

İyi haber
Hiçbir şey sonsuza dek sürmez.

 

Kötü haber
Hiçbir şey sonsuza dek sürmez."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.