Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BELEDİYE DE CORONA'LI ÇALIŞAN VAR MI?

27.03.2020 - 15:17, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

BELEDİYE DE CORONA'LI ÇALIŞAN VAR MI?

Değerli okurlar; Eskiden corona virüsü sadece ülkemizde olsa, bütün zenginler yurt dışına kaçardı. Şimdi artık kaçacakları ülke de kalmadı ve aynı gemideyiz. Fakat bu defa da saklanıyorlar. Sahi zengin demişken, aranızda Bülent Kerimoğlu’nu göreniniz var mı?
Değerli okurlar; Eskiden corona virüsü sadece ülkemizde olsa, bütün zenginler yurt dışına kaçardı. Şimdi artık kaçacakları ülke de kalmadı ve aynı gemideyiz. Fakat bu defa da saklanıyorlar. Sahi zengin demişken, aranızda Bülent Kerimoğlu’nu göreniniz var mı? Corona Virüsüyle ilgili aslında en önemli detayı atlıyoruz. Eğer kişi bu virüse yakalanırsa, son bir hafta da kimlerle görüşmüşse isimleri isteniyormuş. Düşünsenize; kimlerden rüşvet aldın, kimlerle oynaştın, metreslerin, gizli pazarlıkların falan hepsi ortaya dökülür. Aman bazıları çok dikkat etsinler… Bakırköy belediyesi her gün sokakları-caddeleri dezenfekte ediyormuş. Sayın başkan, Bakırköy Halkının, belediyenizin çalışmadığına inandığını bildiğin için kendini ispatlamak adına sürekli sosyal medyada dezenfekte reklamı yapıyorsun. Keşke zamanında halkın güvenini kazansaydın da, bu reklamlara ihtiyaç duymasaydın. Allah yine de razı olsun ama bari bu günlerde zengin-fakir mahalle ayrımı yapmayalım. Osmaniye-Yenimahalle-Sakızağacı-Cevizlik-Zeytinlik mahallelerini de sürekli dezenfekte edelim sevgili başkan. Sokak hayvanlarına mama dağıttığınızı görünce sevindim. Teşekkür ederim. Keşke, 6 yıl önce göreve geldiğinizde kısırlaştırmaya önem verseydiniz de sokaklar başıboş zavallı hayvanlarla dolmasaydı. Ben yine de geç kalmadığınızı ve kısırlaştırma sorununu kendi barınağımızda halledebileceğinizin umudunu taşıyorum.   Bakırköy belediyesinde çalışan ve corona virüsü tespit edilen memur ve işçi var mı, çok merak ettim! Mesela BUYAŞ, sağlık işleri, temizlik işlerinde çalışanlardan corona’ya yakalanan ve şu an hastanede tedavi altında olan var mı? Sahi, böyle bir durum belediye de yaşandı mı acaba? Belediye çalışanlarından kritik görevdekiler hariç diğer çalışanlara izin vermeyi düşünüyor musunuz? Bankamatik çalışanları sahaya sürecek misiniz? Herhalde yetkililer gerekli açıklamayı yaparlar.   Bu arada yazmadan geçemeyeceğim; hükumet başkanı açıklama yapıp ‘’herkes kendi OHAL’ini sağlasın diyor. Yani Türkçe meali ‘’ekonomimiz batık, sadece müteahhitlere yetecek kadar paramız kaldı, aldığınız üç kuruş maaşınızla başınızın çaresine bakın’’ demek istiyor. Sonra da dalga geçer gibi, torbacılara-tecavüzcülere af çıkarıp, konut kredi oranlarını düşürdük kredi çekip ev alın diyor. Kredi ile ev almayanları tecavüzcülere ……….. yok canım, o kadar da değildir herhalde… #EvdeKal diye başlatılan kampanyaya da karşıyım. 81 milyonluk bu millet iki ay evde kalırsa, 9 ay sonra nüfusumuz 100 milyon olmazsa bende ülkemi tanımıyorum demektir. Birde lütfen örf ve adetlerimizi bu virüs yüzünden değiştirmeyelim. Mesela eskiden biri hapşırınca, ‘’Çok Yaşa’’ derdik. Şimdi ise biri hapşırdığında, ‘Sktr git, virüs müsün nesin’’ deyip ters ters bakıyoruz. Ayıptır, yapmayalım…
Değerli okurlar; Eskiden corona virüsü sadece ülkemizde olsa, bütün zenginler yurt dışına kaçardı. Şimdi artık kaçacakları ülke de kalmadı ve aynı gemideyiz. Fakat bu defa da saklanıyorlar. Sahi zengin demişken, aranızda Bülent Kerimoğlu’nu göreniniz var mı?

Değerli okurlar; Eskiden corona virüsü sadece ülkemizde olsa, bütün zenginler yurt dışına kaçardı. Şimdi artık kaçacakları ülke de kalmadı ve aynı gemideyiz. Fakat bu defa da saklanıyorlar. Sahi zengin demişken, aranızda Bülent Kerimoğlu’nu göreniniz var mı?

Corona Virüsüyle ilgili aslında en önemli detayı atlıyoruz. Eğer kişi bu virüse yakalanırsa, son bir hafta da kimlerle görüşmüşse isimleri isteniyormuş. Düşünsenize; kimlerden rüşvet aldın, kimlerle oynaştın, metreslerin, gizli pazarlıkların falan hepsi ortaya dökülür. Aman bazıları çok dikkat etsinler…

Bakırköy belediyesi her gün sokakları-caddeleri dezenfekte ediyormuş. Sayın başkan, Bakırköy Halkının, belediyenizin çalışmadığına inandığını bildiğin için kendini ispatlamak adına sürekli sosyal medyada dezenfekte reklamı yapıyorsun. Keşke zamanında halkın güvenini kazansaydın da, bu reklamlara ihtiyaç duymasaydın.

Allah yine de razı olsun ama bari bu günlerde zengin-fakir mahalle ayrımı yapmayalım. Osmaniye-Yenimahalle-Sakızağacı-Cevizlik-Zeytinlik mahallelerini de sürekli dezenfekte edelim sevgili başkan.

Sokak hayvanlarına mama dağıttığınızı görünce sevindim. Teşekkür ederim. Keşke, 6 yıl önce göreve geldiğinizde kısırlaştırmaya önem verseydiniz de sokaklar başıboş zavallı hayvanlarla dolmasaydı. Ben yine de geç kalmadığınızı ve kısırlaştırma sorununu kendi barınağımızda halledebileceğinizin umudunu taşıyorum.

 

Bakırköy belediyesinde çalışan ve corona virüsü tespit edilen memur ve işçi var mı, çok merak ettim! Mesela BUYAŞ, sağlık işleri, temizlik işlerinde çalışanlardan corona’ya yakalanan ve şu an hastanede tedavi altında olan var mı? Sahi, böyle bir durum belediye de yaşandı mı acaba? Belediye çalışanlarından kritik görevdekiler hariç diğer çalışanlara izin vermeyi düşünüyor musunuz? Bankamatik çalışanları sahaya sürecek misiniz? Herhalde yetkililer gerekli açıklamayı yaparlar.

 

Bu arada yazmadan geçemeyeceğim; hükumet başkanı açıklama yapıp ‘’herkes kendi OHAL’ini sağlasın diyor. Yani Türkçe meali ‘’ekonomimiz batık, sadece müteahhitlere yetecek kadar paramız kaldı, aldığınız üç kuruş maaşınızla başınızın çaresine bakın’’ demek istiyor. Sonra da dalga geçer gibi, torbacılara-tecavüzcülere af çıkarıp, konut kredi oranlarını düşürdük kredi çekip ev alın diyor. Kredi ile ev almayanları tecavüzcülere ……….. yok canım, o kadar da değildir herhalde…

#EvdeKal diye başlatılan kampanyaya da karşıyım. 81 milyonluk bu millet iki ay evde kalırsa, 9 ay sonra nüfusumuz 100 milyon olmazsa bende ülkemi tanımıyorum demektir.

Birde lütfen örf ve adetlerimizi bu virüs yüzünden değiştirmeyelim. Mesela eskiden biri hapşırınca, ‘’Çok Yaşa’’ derdik. Şimdi ise biri hapşırdığında, ‘Sktr git, virüs müsün nesin’’ deyip ters ters bakıyoruz. Ayıptır, yapmayalım…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.