Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'luğuna Selahattin Bilgen asaleten atandı

20.04.2024 - 00:07, Güncelleme: 20.04.2024 - 00:07
 

İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'luğuna Selahattin Bilgen asaleten atandı

Dünyanın en önemli küresel aktarma merkezlerinden İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO’luğuna, görevi Eylül 2023’ten bu yana vekaleten yürüten Selahattin Bilgen asaleten atandı. Avrupa’nın en yoğun havalimanı olarak dört yıldır en fazla uçuşa ev sahipliği yapan İGA İstanbul Havalimanı, Türkiye’nin geleceği için değer üretmeye devam ediyor. Küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayan İGA İstanbul Havalimanı kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Kurulduğu günden bu yana kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İGA İstanbul Havalimanı’na önemli katkılar sunan Selahattin Bilgen, asaleten İGA İstanbul Havalimanı CEO’su olarak atandı. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Dünyanın en önemli küresel aktarma merkezlerinden İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO’luğuna, görevi Eylül 2023’ten bu yana vekaleten yürüten Selahattin Bilgen asaleten atandı.

Avrupa’nın en yoğun havalimanı olarak dört yıldır en fazla uçuşa ev sahipliği yapan İGA İstanbul Havalimanı, Türkiye’nin geleceği için değer üretmeye devam ediyor. Küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayan İGA İstanbul Havalimanı kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Kurulduğu günden bu yana kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İGA İstanbul Havalimanı’na önemli katkılar sunan Selahattin Bilgen, asaleten İGA İstanbul Havalimanı CEO’su olarak atandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.