Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Nihat Hatipoğlu Bayrampaşa'da Ramazan'ı anlattı

02.03.2026 - 13:54, Güncelleme: 02.03.2026 - 13:54
 

Nihat Hatipoğlu Bayrampaşa'da Ramazan'ı anlattı

İlahiyatçı yazar Nihat Hatipoğlu, Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi gören Hatipoğlu, Ramazan ayının manevi değerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bayrampaşa Belediyesi’nin Muratpaşa Mahallesi Sinema Sokak’ta düzenlediği “Kardeşlik Ramazanı” etkinlikleri her akşam coşkuyla devam ediyor. Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğin özel konuğu olan ilahiyatçı yazar Nihat Hatipoğlu, düzenlenen söyleşide vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Hatipoğlu, Ramazan ayının kırgınlıkların geride bırakıldığı, paylaşmanın ve dayanışmanın güçlendiği bir zaman dilimi olduğunu söyledi. Toplumun temelini oluşturan aile yapısına vurgu yapan Hatipoğlu, manevi değerlerin gelecek kuşaklara aktarılmasının önemine değindi. Program boyunca vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan Hatipoğlu, özellikle gençlere yönelik tavsiyelerde bulundu. Programın sonunda Hatipoğlu’na çiçek takdim eden İbrahim Akın ise yaptığı konuşmada, Bayrampaşa’da Ramazan ayının birlik ve beraberlik içinde yaşandığını belirtti. İlçe sakinlerinin etkinliklere gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade eden Akın, “Ramazan’ın ruhunu hemşehrilerimizle birlikte paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.     Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlahiyatçı yazar Nihat Hatipoğlu, Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi gören Hatipoğlu, Ramazan ayının manevi değerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bayrampaşa Belediyesi’nin Muratpaşa Mahallesi Sinema Sokak’ta düzenlediği “Kardeşlik Ramazanı” etkinlikleri her akşam coşkuyla devam ediyor.

Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğin özel konuğu olan ilahiyatçı yazar Nihat Hatipoğlu, düzenlenen söyleşide vatandaşlara hitap etti.

Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Hatipoğlu, Ramazan ayının kırgınlıkların geride bırakıldığı, paylaşmanın ve dayanışmanın güçlendiği bir zaman dilimi olduğunu söyledi. Toplumun temelini oluşturan aile yapısına vurgu yapan Hatipoğlu, manevi değerlerin gelecek kuşaklara aktarılmasının önemine değindi. Program boyunca vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan Hatipoğlu, özellikle gençlere yönelik tavsiyelerde bulundu.

Programın sonunda Hatipoğlu’na çiçek takdim eden İbrahim Akın ise yaptığı konuşmada, Bayrampaşa’da Ramazan ayının birlik ve beraberlik içinde yaşandığını belirtti. İlçe sakinlerinin etkinliklere gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade eden Akın, “Ramazan’ın ruhunu hemşehrilerimizle birlikte paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.