Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kahta Kaymakamı Köy Muhtarlarıyla Bir araya geldi

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.03.2026 - 16:30, Güncelleme: 01.03.2026 - 16:30
 

Kahta Kaymakamı Köy Muhtarlarıyla Bir araya geldi

ADIYAMAN (PERRE) - Sibel TURAN-Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal köy muhtarlarıyla bir araya geldi.Gerçekleşen buluşmada köylerin ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve vatandaşların talepleri değerlendirildi.
Kaymakam Muhammed Üsame Soysal, Adıyaman AK Parti İl Başkanı Ekrem Gürcan Çadır, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Gaffar Çelebi ve il genel meclis üyeleri ile birlikte Narince Köy Konağında köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen buluşmada, köylerin ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve vatandaşların talepleri değerlendirildi. Kaymakam Soysal, muhtarların kamu ile vatandaş arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü ifade ederek, ilçenin her noktasına hizmetin eşit ve etkin şekilde ulaştırılması adına kurumlarla uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.   Kaynak : PERRE
ADIYAMAN (PERRE) - Sibel TURAN-Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal köy muhtarlarıyla bir araya geldi.Gerçekleşen buluşmada köylerin ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve vatandaşların talepleri değerlendirildi.

Kaymakam Muhammed Üsame Soysal, Adıyaman AK Parti İl Başkanı Ekrem Gürcan Çadır, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Gaffar Çelebi ve il genel meclis üyeleri ile birlikte Narince Köy Konağında köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Gerçekleştirilen buluşmada, köylerin ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve vatandaşların talepleri değerlendirildi.

Kaymakam Soysal, muhtarların kamu ile vatandaş arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü ifade ederek, ilçenin her noktasına hizmetin eşit ve etkin şekilde ulaştırılması adına kurumlarla uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Kaynak : PERRE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.