Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Tutdere, Amedspor’un Süper Lig başarısını kutladı

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.05.2026 - 12:55, Güncelleme: 03.05.2026 - 12:55
 

Başkan Tutdere, Amedspor’un Süper Lig başarısını kutladı

ADIYAMAN (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - Trendyol 1. Lig'in son haftasında Amedspor'un Süper Lig'e yükselmesinin ardından Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, hem Amedspor'u hem de Erzurumspor FK'yı tebrik ederek başarıda emeği geçen tüm kesimlere teşekkür etti.
Trendyol 1. Lig'in 38. ve son hafta karşılaşmasında Amedspor, Iğdır FK ile 3-3 berabere kalarak sezonu 74 puanla ikinci sırada tamamladı. Bu sonuçla Amedspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdi. Aynı puana sahip Esenler Erokspor'u ikili averajla geride bırakan Diyarbakır temsilcisi, Erzurumspor FK'nin ardından Süper Lig'e çıkan ikinci takım oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, yaptığı açıklamada Amedspor'un başarısını kutladı. Başkan Tutdere, her iki kulübü de tebrik ederek şu ifadeleri kullandı: "Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Amedspor'u ve Erzurumspor FK'yi yürekten tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği bulunan futbolcuları, teknik heyetleri, kulüp yönetimlerini ve takımlarını her koşulda destekleyen Diyarbakır ve Erzurum halkını kutluyorum. Her iki takıma da Süper Lig'de başarılar diliyorum." Kaynak : PERRE
ADIYAMAN (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - Trendyol 1. Lig'in son haftasında Amedspor'un Süper Lig'e yükselmesinin ardından Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, hem Amedspor'u hem de Erzurumspor FK'yı tebrik ederek başarıda emeği geçen tüm kesimlere teşekkür etti.

Trendyol 1. Lig'in 38. ve son hafta karşılaşmasında Amedspor, Iğdır FK ile 3-3 berabere kalarak sezonu 74 puanla ikinci sırada tamamladı. Bu sonuçla Amedspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdi. Aynı puana sahip Esenler Erokspor'u ikili averajla geride bırakan Diyarbakır temsilcisi, Erzurumspor FK'nin ardından Süper Lig'e çıkan ikinci takım oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, yaptığı açıklamada Amedspor'un başarısını kutladı.

Başkan Tutdere, her iki kulübü de tebrik ederek şu ifadeleri kullandı:

"Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Amedspor'u ve Erzurumspor FK'yi yürekten tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği bulunan futbolcuları, teknik heyetleri, kulüp yönetimlerini ve takımlarını her koşulda destekleyen Diyarbakır ve Erzurum halkını kutluyorum. Her iki takıma da Süper Lig'de başarılar diliyorum."

Kaynak : PERRE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.