Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Ankara Keçiören'de belediye personeline sağlık bilinçlendirmesi

26.03.2026 - 09:26, Güncelleme: 26.03.2026 - 09:26
 

Ankara Keçiören'de belediye personeline sağlık bilinçlendirmesi

Ankara'da Keçiören Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kalp hastalıkları, diyabet, diyet ile sağlıklı beslenme konularında bilgilendirme ve farkındalık semineri düzenledi.ANKARA (İGFA) - Ankara'nın Keçiören ilçesinde Meclis Salonu'nda belediye personeline yönelik gerçekleştirilen hizmet içi seminerde, sağlıklı yaşam hedefleri doğrultusunda bilinçli davranışların kazandırılmasına yönelik bilgilendirme yapıldı. Alanında uzman isimler tarafından verilen eğitimde konuşan Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mete Alpaslan, “Yüksek Tansiyon ve Kalp Hastalıklarının Belirtileri” başlıklı sunum yaparak tansiyon değerleri, yüksek tansiyonun zararları, kalp hastalıklarının belirtilerini detaylı olarak anlattı. Prof. Dr. Alpaslan, yüksek tansiyonun çoğunlukla belirti vermeden ilerlediğini, düzenli takip ve gerektiğinde ilaç tedavisinin önemini vurguladı. Dâhiliye Uzmanı Dr. Abdullah Yalçın ise diyabet tanısı, tedavisi, beslenme ve hipoglisemi yönetimi konularında katılımcılara bilgi verip; diyabetin nasıl tedavi edildiğini ve hastalığın zararlı etkilerini açıkladı. Diyetisyen Gizem Turan da kalp ve diyabet hastalıklarında beslenme yöntemlerini anlatarak uygulanabilecek diyet programı örneklerini katılımcılarla paylaştı.

Ankara'da Keçiören Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kalp hastalıkları, diyabet, diyet ile sağlıklı beslenme konularında bilgilendirme ve farkındalık semineri düzenledi.

ANKARA (İGFA) - Ankara'nın Keçiören ilçesinde Meclis Salonu'nda belediye personeline yönelik gerçekleştirilen hizmet içi seminerde, sağlıklı yaşam hedefleri doğrultusunda bilinçli davranışların kazandırılmasına yönelik bilgilendirme yapıldı.

Alanında uzman isimler tarafından verilen eğitimde konuşan Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mete Alpaslan, “Yüksek Tansiyon ve Kalp Hastalıklarının Belirtileri” başlıklı sunum yaparak tansiyon değerleri, yüksek tansiyonun zararları, kalp hastalıklarının belirtilerini detaylı olarak anlattı. Prof. Dr. Alpaslan, yüksek tansiyonun çoğunlukla belirti vermeden ilerlediğini, düzenli takip ve gerektiğinde ilaç tedavisinin önemini vurguladı.

Dâhiliye Uzmanı Dr. Abdullah Yalçın ise diyabet tanısı, tedavisi, beslenme ve hipoglisemi yönetimi konularında katılımcılara bilgi verip; diyabetin nasıl tedavi edildiğini ve hastalığın zararlı etkilerini açıkladı.

Diyetisyen Gizem Turan da kalp ve diyabet hastalıklarında beslenme yöntemlerini anlatarak uygulanabilecek diyet programı örneklerini katılımcılarla paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.