Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Adıyaman’ın simge logosu yenilendi hatıra fotoğrafları yeniden çekilmeye başlandı - Videolu Haber

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.03.2026 - 15:00, Güncelleme: 29.03.2026 - 15:00
 

Adıyaman’ın simge logosu yenilendi hatıra fotoğrafları yeniden çekilmeye başlandı - Videolu Haber

ADIYAMAN (PERRE) - Sibel TURAN-Berfin GÜRBÜZ-Adıyaman'ın simgesi haline gelen ve Adıyaman Kalesi eteğinde bulunan "Adıyaman barış ve huzur kenti" yazılı şehir logosu, yenilenerek yeniden yerine konuldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği logo önünde hatıra fotoğrafları yeniden çekilmeye başlandı.
Adıyaman'ın simgesi haline gelen, Adıyaman kale eteğinde bulunan yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin önünde muhakkak fotoğraf çektirdiği şehir logosu Adıyaman Kalesi önündeki yerini yeniden aldı. Üzerinde "Adıyaman barış ve huzur kenti" yazılı şehir logosunun yeniden yerine konulması kale önünde büyük bir ilgiyle karşılandı. Adıyaman yazısının yenilenerek yerine koyulmasının ardından kale eteğinin eski günlerine döndüğü görülürken, şehir logosunu yeniden yerinde gören vatandaşlar Adıyaman yazısı önünde bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi. Ne olmuştu? Adıyaman eski Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu zamanında yaptırılan ve üzerinde "Adıyaman barış ve huzur kenti" yazılı şehir logosu yıprandığı gerekçesiyle yerinden kaldırılmıştı. Bir anda Adıyaman simgesi halinde gelen logoyu yerinde göremeyen vatandaşlar konuya tepki gösterse de gerçek kısa bir süre sonra anlaşılmıştı. Kaynak : PERRE
ADIYAMAN (PERRE) - Sibel TURAN-Berfin GÜRBÜZ-Adıyaman'ın simgesi haline gelen ve Adıyaman Kalesi eteğinde bulunan "Adıyaman barış ve huzur kenti" yazılı şehir logosu, yenilenerek yeniden yerine konuldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği logo önünde hatıra fotoğrafları yeniden çekilmeye başlandı.

Adıyaman'ın simgesi haline gelen, Adıyaman kale eteğinde bulunan yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin önünde muhakkak fotoğraf çektirdiği şehir logosu Adıyaman Kalesi önündeki yerini yeniden aldı. Üzerinde "Adıyaman barış ve huzur kenti" yazılı şehir logosunun yeniden yerine konulması kale önünde büyük bir ilgiyle karşılandı.

Adıyaman yazısının yenilenerek yerine koyulmasının ardından kale eteğinin eski günlerine döndüğü görülürken, şehir logosunu yeniden yerinde gören vatandaşlar Adıyaman yazısı önünde bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi.

Ne olmuştu?

Adıyaman eski Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu zamanında yaptırılan ve üzerinde "Adıyaman barış ve huzur kenti" yazılı şehir logosu yıprandığı gerekçesiyle yerinden kaldırılmıştı. Bir anda Adıyaman simgesi halinde gelen logoyu yerinde göremeyen vatandaşlar konuya tepki gösterse de gerçek kısa bir süre sonra anlaşılmıştı.

Kaynak : PERRE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.