Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ERDEM GÜL'E HAPİS CEZASI

GÜNDEM 28.02.2024 - 12:54, Güncelleme: 28.02.2024 - 13:22
 

ERDEM GÜL'E HAPİS CEZASI

Flaş.. Flaş.. Adalar Belediye Başkanına 5 yıl hapis cezası
MİT TIR'ları davasında Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'e 5 yıl hapis kararı! MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin Yargıtay'ın bozma ilamının ardından dosyası ayrılarak yeniden yargılanan Adalar Belediye Başkanı ve eski Cumhuriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül'e 5 yıl hapis cezası verildi. İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Erdem Gül ve avukatları katıldı. Enis Berberoğlu'da duruşmaya izleyici olarak katıldı. Mahkemede konuşan Erdem Gül, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Çünkü gazetecilik suç değildir" dedi. Kaynak: Yeniçağ Gazetesi
Flaş.. Flaş.. Adalar Belediye Başkanına 5 yıl hapis cezası

MİT TIR'ları davasında Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'e 5 yıl hapis kararı!

MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin Yargıtay'ın bozma ilamının ardından dosyası ayrılarak yeniden yargılanan Adalar Belediye Başkanı ve eski Cumhuriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül'e 5 yıl hapis cezası verildi.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Erdem Gül ve avukatları katıldı. Enis Berberoğlu'da duruşmaya izleyici olarak katıldı. Mahkemede konuşan Erdem Gül, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Çünkü gazetecilik suç değildir" dedi.

Kaynak: Yeniçağ Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.