Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

CHP BAKIRKÖY’DE, HANGİ MECLİS ÜYESİ ADAYI KAÇ OY ALDI?

BAKIRKÖY 12.02.2024 - 13:46, Güncelleme: 25.02.2024 - 13:58
 

CHP BAKIRKÖY’DE, HANGİ MECLİS ÜYESİ ADAYI KAÇ OY ALDI?

Pazar günü CHP Bakırköy ilçe teşkilatının denetiminde yapılan belediye meclis üyesi önseçiminin tam listesi…
CHP Bakırköy ilçe başkanlığı, geçtiğimiz Pazar günü belediye meclis üyeliğinde listeye yazılacak olan ilk 10 kişi için ön seçime gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu ön seçimde Caner Kılıç rakiplerine büyük fark atarken, ilk on içerisine 5 kadın adayın girmesi üyeler arasında memnuniyet yarattı. Bu seçimden çıkan en önemli sonuç ise; aylardır papağan gibi tekrarladığımız. ‘Belediye Başkan Adayı ön seçimle belirlendiği takdirde sayın Bülent Kerimoğlu sandıktan birinci çıkar’ sözümüzün ne kadar doğru olduğuydu. Kazanan ve kaybeden tüm meclis üyesi adaylarımızı, ön seçime girme cesareti gösterdikleri için bir kez daha yürekten kutluyorum. İŞTE ADAYLARIN ALDIKLARI OYLARA GÖRE SIRALI TAM LİSTE:
Pazar günü CHP Bakırköy ilçe teşkilatının denetiminde yapılan belediye meclis üyesi önseçiminin tam listesi…

CHP Bakırköy ilçe başkanlığı, geçtiğimiz Pazar günü belediye meclis üyeliğinde listeye yazılacak olan ilk 10 kişi için ön seçime gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu ön seçimde Caner Kılıç rakiplerine büyük fark atarken, ilk on içerisine 5 kadın adayın girmesi üyeler arasında memnuniyet yarattı.

Bu seçimden çıkan en önemli sonuç ise; aylardır papağan gibi tekrarladığımız. ‘Belediye Başkan Adayı ön seçimle belirlendiği takdirde sayın Bülent Kerimoğlu sandıktan birinci çıkar’ sözümüzün ne kadar doğru olduğuydu.

Kazanan ve kaybeden tüm meclis üyesi adaylarımızı, ön seçime girme cesareti gösterdikleri için bir kez daha yürekten kutluyorum.

İŞTE ADAYLARIN ALDIKLARI OYLARA GÖRE SIRALI TAM LİSTE:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.