Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

CHP ADALAR'DAN KISKANDIRAN KATILIM TÖRENİ...

ADALAR 17.04.2023 - 01:38, Güncelleme: 17.04.2023 - 08:13
 

CHP ADALAR'DAN KISKANDIRAN KATILIM TÖRENİ...

CHP Adalar İlçe Başkanı Ercan Akpolat, 38 ilçenin başaramadığını başararak faklı partilere mensup 102 kişiyi CHP’ye üye kaydetti.
CHP Adalar İlçe Başkanlığı Cumartesi günü düzenlediği törenle, DSP’den istifa eden belediye meclis üyesi Muzaffer Yıldırım, daha önce AK Parti’de belediye meclis üyeliği yapmış olan Müslüm Şahin, AK Parti eski gençlik kolları başkanı ile, siyasetin duayeni-Adalar’ın sevilen ismi Hikmet Eliz başta olmak üzere 102 kişiyi CHP’ye üye kaydederek İstanbul’un en başarılı ilçesi olma ünvanını hak etti… CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da katıldığı törende, konuşma yapmak üzere kürsüye gelen Adalar İlçe Başkanı Ercan Akpolat’ı partililerin alkış yağmuruna tutmaları ve sevgi gösterilerinde bulunmaları gözlerden kaçmadı.   Yeni üyelere rozetlerini İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu taktı. Törenin ardından partililerle birlikte vapur iskelesine yürüyen Canan Kaftancıoğlu’na, Ada’ya gezmeyen gelen misafirler büyük ilgi gösterdiler Törende konuşma yapmaya çalışan ama ne söylemek istediği İl Başkanı Kaftancıoğlu, İlçe Başkanı Akpolat ve konuklar tarafından anlaşılamayan Adalar Belediye başkanı Erdem Gül ile, bu kadar önemli bir törene son derece özensiz-sıradan kıyafetiyle katılan belediye başkan yardımcısı Engin Çelik ise, törenin üzerine düşen sevimsiz gölgeler oldular.  
CHP Adalar İlçe Başkanı Ercan Akpolat, 38 ilçenin başaramadığını başararak faklı partilere mensup 102 kişiyi CHP’ye üye kaydetti.

CHP Adalar İlçe Başkanlığı Cumartesi günü düzenlediği törenle, DSP’den istifa eden belediye meclis üyesi Muzaffer Yıldırım, daha önce AK Parti’de belediye meclis üyeliği yapmış olan Müslüm Şahin, AK Parti eski gençlik kolları başkanı ile, siyasetin duayeni-Adalar’ın sevilen ismi Hikmet Eliz başta olmak üzere 102 kişiyi CHP’ye üye kaydederek İstanbul’un en başarılı ilçesi olma ünvanını hak etti…

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da katıldığı törende, konuşma yapmak üzere kürsüye gelen Adalar İlçe Başkanı Ercan Akpolat’ı partililerin alkış yağmuruna tutmaları ve sevgi gösterilerinde bulunmaları gözlerden kaçmadı.  

Yeni üyelere rozetlerini İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu taktı.

Törenin ardından partililerle birlikte vapur iskelesine yürüyen Canan Kaftancıoğlu’na, Ada’ya gezmeyen gelen misafirler büyük ilgi gösterdiler

Törende konuşma yapmaya çalışan ama ne söylemek istediği İl Başkanı Kaftancıoğlu, İlçe Başkanı Akpolat ve konuklar tarafından anlaşılamayan Adalar Belediye başkanı Erdem Gül ile, bu kadar önemli bir törene son derece özensiz-sıradan kıyafetiyle katılan belediye başkan yardımcısı Engin Çelik ise, törenin üzerine düşen sevimsiz gölgeler oldular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.