Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bursa’da 1 Mayıs'ta ücretsiz ulaşım

30.04.2024 - 16:21, Güncelleme: 30.04.2024 - 16:21
 

Bursa’da 1 Mayıs'ta ücretsiz ulaşım

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi amacıyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde raylı ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi, emeğin, alın terinin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kutlama ve etkinliklerin coşkulu kalabalıklarla yapılabilmesi amacıyla sadece raylı ulaşım sisteminde geçerli olmak üzere 08.00 ile 16.00 saatleri arasında toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı. Ücretsiz uygulamadan yararlanmak için vatandaşların Bursakart’larını kullanmaları gerekiyor.  

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi amacıyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde raylı ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi, emeğin, alın terinin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kutlama ve etkinliklerin coşkulu kalabalıklarla yapılabilmesi amacıyla sadece raylı ulaşım sisteminde geçerli olmak üzere 08.00 ile 16.00 saatleri arasında toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı. Ücretsiz uygulamadan yararlanmak için vatandaşların Bursakart’larını kullanmaları gerekiyor.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.