Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Binali Yıldırım Artvin’de Yeni Yusufeli’yi inceledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2022 - 13:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Binali Yıldırım Artvin’de Yeni Yusufeli’yi inceledi

Eski Başbakan ve 28. TBMM Başkanı Yıldırım ile Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi, Yusufeli yeni yerleşim yerindeki çalışmaları inceledi.ARTVİN (İGFA) - Eski Başbakan ve 28. TBMM Başkanı Yıldırım ile Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi, Yusufeli yeni yerleşim yerindeki çalışmaları inceledi. Yusufeli Barajı’nın su tutmasıyla birlikte baraj altında kalacak olan Yusufeli ilçesinin taşınacağı yeni yerleşim yerini gezen Yıldırım’a Artvin Valisi Yılmaz Doruk ve kent protokolü de eşlik etti.

Eski Başbakan ve 28. TBMM Başkanı Yıldırım ile Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi, Yusufeli yeni yerleşim yerindeki çalışmaları inceledi.

ARTVİN (İGFA) - Eski Başbakan ve 28. TBMM Başkanı Yıldırım ile Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi, Yusufeli yeni yerleşim yerindeki çalışmaları inceledi.

Yusufeli Barajı’nın su tutmasıyla birlikte baraj altında kalacak olan Yusufeli ilçesinin taşınacağı yeni yerleşim yerini gezen Yıldırım’a Artvin Valisi Yılmaz Doruk ve kent protokolü de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.