Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bilecik’te jandarma traktör sürücüleri bilgilendirildi

03.02.2024 - 10:35, Güncelleme: 03.02.2024 - 10:35
 

Bilecik’te jandarma traktör sürücüleri bilgilendirildi

Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri il genelinde traktör sürücülerini ve motosiklet sürücülerini bilgilendirdi.Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleriköy kahvehanelerinde bulunan "Traktör, Tarım aracı ve Motosiklet kullanıcılarına" yönelik seminer faaliyetinde: "Rops demiri, Üçgen reflektör, Sarı çakar lamba" ve Motosiklet kullanımı sırasında "kaskın önemi" ve bu tür malzemelerin nerelerden temin edileceğine yönelik bilgilendirmede bulundu.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri il genelinde traktör sürücülerini ve motosiklet sürücülerini bilgilendirdi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleriköy kahvehanelerinde bulunan "Traktör, Tarım aracı ve Motosiklet kullanıcılarına" yönelik seminer faaliyetinde: "Rops demiri, Üçgen reflektör, Sarı çakar lamba" ve Motosiklet kullanımı sırasında "kaskın önemi" ve bu tür malzemelerin nerelerden temin edileceğine yönelik bilgilendirmede bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.