Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Vergili'den Bayır Mh. – Yeni Mh. – Atatürk Mh. Kentsel Dönüşüm Projesi

17.02.2024 - 16:30, Güncelleme: 17.02.2024 - 16:30
 

Başkan Vergili'den Bayır Mh. – Yeni Mh. – Atatürk Mh. Kentsel Dönüşüm Projesi

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili yeni dönem projelerini proje lansman töreniyle açıkladı. Kentsel dönüşümde önemli alanlardan bir tanesinin Bayır Mh., Yeni Mh. ve Atatürk Mahallesinde olacağını açıklayan Başkan Vergili; “Karabüklülere pek çok alternatif daire seçeneği, geniş caddeler ve sosyal yaşam alanları sunan projemiz, şehrimizde konut anlayışını da bir adım öteye taşımış olacaktır. Konut ve ticaret bloklarının birlikte düzenlendiği, yol kotunda yer alan ticaret birimleri ile ortak kullanımın ve yaya sirkülasyonunun sürekliliğinin sağlanmasının hedeflendiği, ada bazlı yapılaşma tasarımın ana çıkış noktasıdır” dedi. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili yeni dönem projelerini proje lansman töreniyle açıkladı.

Kentsel dönüşümde önemli alanlardan bir tanesinin Bayır Mh., Yeni Mh. ve Atatürk Mahallesinde olacağını açıklayan Başkan Vergili; “Karabüklülere pek çok alternatif daire seçeneği, geniş caddeler ve sosyal yaşam alanları sunan projemiz, şehrimizde konut anlayışını da bir adım öteye taşımış olacaktır. Konut ve ticaret bloklarının birlikte düzenlendiği, yol kotunda yer alan ticaret birimleri ile ortak kullanımın ve yaya sirkülasyonunun sürekliliğinin sağlanmasının hedeflendiği, ada bazlı yapılaşma tasarımın ana çıkış noktasıdır” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.