Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Hürriyet'ten öğrencilere ‘Akıl ve Zeka Oyunları’ seti hediyesi

28.02.2024 - 10:09, Güncelleme: 28.02.2024 - 10:09
 

Başkan Hürriyet'ten öğrencilere ‘Akıl ve Zeka Oyunları’ seti hediyesi

Yarbay Refik Cesur İlkokulu ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, öğrencilere ‘Akıl ve Zeka Oyunları’ seti hediye ettiKOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, okulları ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerin taleplerini dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Yarbay Refik Cesur İlkokulunu ziyaret eden Başkan Hürriyet, Okul Müdürü Oğuz Demirci’den okulların ihtiyaçlarını dinleyip yetki alanı dahilinde ihtiyaçları karşılamak için çalışma yapılacağını kaydetti. Öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyen Başkan Hürriyet, okula akıl ve zeka oyunları seti hediye etti.

Yarbay Refik Cesur İlkokulu ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, öğrencilere ‘Akıl ve Zeka Oyunları’ seti hediye etti

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, okulları ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerin taleplerini dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Yarbay Refik Cesur İlkokulunu ziyaret eden Başkan Hürriyet, Okul Müdürü Oğuz Demirci’den okulların ihtiyaçlarını dinleyip yetki alanı dahilinde ihtiyaçları karşılamak için çalışma yapılacağını kaydetti. Öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyen Başkan Hürriyet, okula akıl ve zeka oyunları seti hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.