Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAŞKAN ADAY ADAYLARI MECLİS ÜYESİ OLAMASINLAR

BAKIRKÖY 29.12.2023 - 16:31, Güncelleme: 29.12.2023 - 16:44
 

BAŞKAN ADAY ADAYLARI MECLİS ÜYESİ OLAMASINLAR

Belediye başkan aday adayları partileri tarafından aday gösterilmezlerse, meclis üyesi adayı olamasınlar.
Değerli okurlar; son aldığımız bilgilere göre CHP’den 18, AK Parti’den 7, MHP’den 5 ve İYİ Parti’den 5 kişinin Bakırköy Belediye Başkan Aday Adaylığı kesinleşti. Bu aday adaylarının bir kısmı, ‘ölümü gösterip sıtmaya razı etmek’ deyiminde olduğu gibi aslında belediye meclis üyeliğine çoktan tavlar. (Hele birde ilk sıralarda yer alıp İBB meclis üyesi olabilirlerse tadından yenmez) Bakırköy’ün değerli parti ilçe başkanları ve yönetimlerine seslenmek istiyorum: Sokaktaki vatandaş, aday adaylarının bu durumunun farkında ve son derece rahatsızlar. Onlar adına siz ilçe başkanlarından ricam; lütfen belediye başkan aday adaylarının, siyaseten de etik olmadığı için sonradan belediye meclis üyesi olmalarının önünü kesin. Yine siz ilçe başkanlarından diğer bir ricam; milletvekili adayı olup partinize oy kaybettirerek rakip partinin ekmeğine yağ sürenler şimdi muhtar adayı olmuşlar. Milletin vekili olmakla, mahallenin muhtarı olmayı aynı statüde görenlere parti olarak destek vermeyin.   Elbette tepeden inme olmayan, partilerine emek vermiş-gönül vermiş, fedakarlık etmiş belediye başkan aday adayları da bu yazımı okuyunca, benimle aynı düşünceyi taşıyarak kendi parti ilçe başkanlarına meclis üyeliğinde gözlerinin olmadığını deklare edeceklerdir. Zaten siyasi ahlak bunu gerektirir.
Belediye başkan aday adayları partileri tarafından aday gösterilmezlerse, meclis üyesi adayı olamasınlar.

Değerli okurlar; son aldığımız bilgilere göre CHP’den 18, AK Parti’den 7, MHP’den 5 ve İYİ Parti’den 5 kişinin Bakırköy Belediye Başkan Aday Adaylığı kesinleşti.

Bu aday adaylarının bir kısmı, ‘ölümü gösterip sıtmaya razı etmek’ deyiminde olduğu gibi aslında belediye meclis üyeliğine çoktan tavlar. (Hele birde ilk sıralarda yer alıp İBB meclis üyesi olabilirlerse tadından yenmez)

Bakırköy’ün değerli parti ilçe başkanları ve yönetimlerine seslenmek istiyorum:

Sokaktaki vatandaş, aday adaylarının bu durumunun farkında ve son derece rahatsızlar.

Onlar adına siz ilçe başkanlarından ricam; lütfen belediye başkan aday adaylarının, siyaseten de etik olmadığı için sonradan belediye meclis üyesi olmalarının önünü kesin.

Yine siz ilçe başkanlarından diğer bir ricam; milletvekili adayı olup partinize oy kaybettirerek rakip partinin ekmeğine yağ sürenler şimdi muhtar adayı olmuşlar. Milletin vekili olmakla, mahallenin muhtarı olmayı aynı statüde görenlere parti olarak destek vermeyin.

 

Elbette tepeden inme olmayan, partilerine emek vermiş-gönül vermiş, fedakarlık etmiş belediye başkan aday adayları da bu yazımı okuyunca, benimle aynı düşünceyi taşıyarak kendi parti ilçe başkanlarına meclis üyeliğinde gözlerinin olmadığını deklare edeceklerdir.

Zaten siyasi ahlak bunu gerektirir.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.