Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖY'ÜN KIZLARI DEPLASMANDA LİDERİ DEVİRDİ

BAKIRKÖY 24.02.2024 - 14:25, Güncelleme: 24.02.2024 - 15:11
 

BAKIRKÖY'ÜN KIZLARI DEPLASMANDA LİDERİ DEVİRDİ

Alın size bir güzel haber daha...
Bakırköylü hep soruyor, 'Yahu bu ilçede hiç mi güzel şeyler' olmuyor diye... Olmaz mı...her yıl gösterdikleri üstün performanları, azimleri, inançları ve BJK'nın teknik desteği sayesinde şampiyon olarak bu yıl 2. Ligde futbol oynayan Bakırköy Kadın Futbol Takımımız bugün de deplasmanda lider Sancaktepe'yi 3-1 yendi. Bırakın galibiyet primini, bir aydır maaşlarını bile alamayan kızlarımız,(maaş derken kimse gözünde büyütmesin, kızlarımız aylık 3 bin ila 5 bin TL arasında maaş alıyorlar ve antenmanlara gelip giderken yol-yemek paralarını da kendi ceplerinden karşılıyorlar) hem ilk yarıda, hem de ikinci yarıda deplasmanda adeta fırtına gibi estiler. Sude'nin 12. dakika da attığı golle 1-0 öne geçen Bakırköy Kadın Futbol Takımımız, Elif Ceren ile 33. dakikada durumu 2-0 yaptı. İkinci yarıda yine Elif Ceren'in muhteşem golüyle durumu 3-0 yapan takımımız son dakika yediği golle maçı 3-1 almayı başardı. Kulüp başkanı Şenol Çelik, deplasmanda lideri yenmelerine mi sevinsin, büyük bir özveri göstererek galibiyet alan kızlarımızın maaşlarını halen ödeyememesine mi üzülsün, şu ana kadar bu yılın sponsorluk anlaşmasının yapılamamasına mı yerinsin ruh haliyle saha da sevinç nidaları atan kızlara öyle bir bakışı vardı ki.... Ne diyeyim, deplasmanda atılan 3 gol aslında, kendilerini hem manevi, hem de maddi olarak yalnızlığa terk edenlere gelsin.  
Alın size bir güzel haber daha...

Bakırköylü hep soruyor, 'Yahu bu ilçede hiç mi güzel şeyler' olmuyor diye...

Olmaz mı...her yıl gösterdikleri üstün performanları, azimleri, inançları ve BJK'nın teknik desteği sayesinde şampiyon olarak bu yıl 2. Ligde futbol oynayan Bakırköy Kadın Futbol Takımımız bugün de deplasmanda lider Sancaktepe'yi 3-1 yendi.

Bırakın galibiyet primini, bir aydır maaşlarını bile alamayan kızlarımız,(maaş derken kimse gözünde büyütmesin, kızlarımız aylık 3 bin ila 5 bin TL arasında maaş alıyorlar ve antenmanlara gelip giderken yol-yemek paralarını da kendi ceplerinden karşılıyorlar) hem ilk yarıda, hem de ikinci yarıda deplasmanda adeta fırtına gibi estiler.

Sude'nin 12. dakika da attığı golle 1-0 öne geçen Bakırköy Kadın Futbol Takımımız, Elif Ceren ile 33. dakikada durumu 2-0 yaptı. İkinci yarıda yine Elif Ceren'in muhteşem golüyle durumu 3-0 yapan takımımız son dakika yediği golle maçı 3-1 almayı başardı.

Kulüp başkanı Şenol Çelik, deplasmanda lideri yenmelerine mi sevinsin, büyük bir özveri göstererek galibiyet alan kızlarımızın maaşlarını halen ödeyememesine mi üzülsün, şu ana kadar bu yılın sponsorluk anlaşmasının yapılamamasına mı yerinsin ruh haliyle saha da sevinç nidaları atan kızlara öyle bir bakışı vardı ki....

Ne diyeyim, deplasmanda atılan 3 gol aslında, kendilerini hem manevi, hem de maddi olarak yalnızlığa terk edenlere gelsin.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.