Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖY’Ü GELECEĞE TAŞIMAK İÇİN ADAYIM

BAKIRKÖY 01.12.2023 - 21:15, Güncelleme: 01.12.2023 - 21:28
 

BAKIRKÖY’Ü GELECEĞE TAŞIMAK İÇİN ADAYIM

Bakırköy Belediye Başkanlığı için aday adayı olan, belediye başkan yardımcısı ve meclis üyesi Cavit Ganiç, bugün dosyasını Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığına teslim etti.
CHP Bakırköy ilçe başkanlığında yapılan adaylık başvurusunda, Cavit Ganiç’i, geçmişte Bakırköy’e büyük emekler veren ve şu an CHP Eyüp Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer ile yerel basın yalnız bırakmadı.  Adaylık başvurusunun yapıldığı toplantı salonunda ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Gizem Başaran Aslan, ‘ Bakırköy’ü bilen, Bakırköy’ün sorunlarını kendisine dert edinerek çözebilecek, İlçemizle uyum içinde çalışacak, hepsinden önemlisi, Bakırköylü olan aday adaylarımızın başvuruları bizleri çok mutlu ediyor. En büyük beklentimiz, aday adaylarımızın kenetlenerek tek yumruk olmaları dır.’ dedi.   Daha sonra söz alan belediye başkan aday adayı Cavit Ganiç yaptığı açıklamada, ‘eğer partim tarafından aday gösterilirsem, ilçe halkımız ve ilçe başkanlığımızla hiç ayrı düşmeyecek, ayrı düşünmeyecek, kavga etmeyecek bir yönetim sergileyeceğim. Yaklaşık 5 yıldır görev yaptığım  Bakırköy belediye başkan yardımcılığım esnasında ilçem için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. İlçemizin henüz çözülmemiş olan sorunlarını çok iyi biliyorum ve aday gösterildiğimde, şu an hazır olan projelerimi hayata geçirerek, ‘Bakırköy’ü iyi ki CHP yönetiyor’ dedirteceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bakırköy’ü Bakırköylüler yönetmeli, aynı şekilde belediye meclisi de Bakırköylülerden oluşmalıdır. Eğer aday gösterilirsem Bakırköy’de en yüksek oyu alacağımı da buradan  iddia ediyorum. Bu vesileyle hepinize teşekkür ederek, kendimi önce örgütüme sonra ilçeme emanet ediyorum’ dedi. 
Bakırköy Belediye Başkanlığı için aday adayı olan, belediye başkan yardımcısı ve meclis üyesi Cavit Ganiç, bugün dosyasını Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığına teslim etti.

CHP Bakırköy ilçe başkanlığında yapılan adaylık başvurusunda, Cavit Ganiç’i, geçmişte Bakırköy’e büyük emekler veren ve şu an CHP Eyüp Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer ile yerel basın yalnız bırakmadı. 

Adaylık başvurusunun yapıldığı toplantı salonunda ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Gizem Başaran Aslan, ‘ Bakırköy’ü bilen, Bakırköy’ün sorunlarını kendisine dert edinerek çözebilecek, İlçemizle uyum içinde çalışacak, hepsinden önemlisi, Bakırköylü olan aday adaylarımızın başvuruları bizleri çok mutlu ediyor. En büyük beklentimiz, aday adaylarımızın kenetlenerek tek yumruk olmaları dır.’ dedi.

 

Daha sonra söz alan belediye başkan aday adayı Cavit Ganiç yaptığı açıklamada, ‘eğer partim tarafından aday gösterilirsem, ilçe halkımız ve ilçe başkanlığımızla hiç ayrı düşmeyecek, ayrı düşünmeyecek, kavga etmeyecek bir yönetim sergileyeceğim. Yaklaşık 5 yıldır görev yaptığım  Bakırköy belediye başkan yardımcılığım esnasında ilçem için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. İlçemizin henüz çözülmemiş olan sorunlarını çok iyi biliyorum ve aday gösterildiğimde, şu an hazır olan projelerimi hayata geçirerek, ‘Bakırköy’ü iyi ki CHP yönetiyor’ dedirteceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bakırköy’ü Bakırköylüler yönetmeli, aynı şekilde belediye meclisi de Bakırköylülerden oluşmalıdır. Eğer aday gösterilirsem Bakırköy’de en yüksek oyu alacağımı da buradan  iddia ediyorum. Bu vesileyle hepinize teşekkür ederek, kendimi önce örgütüme sonra ilçeme emanet ediyorum’ dedi. 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.