Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖY'DE ÖN SEÇİMİ YOK SAYAMAZSINIZ

BAKIRKÖY 17.02.2024 - 18:05, Güncelleme: 17.02.2024 - 18:05
 

BAKIRKÖY'DE ÖN SEÇİMİ YOK SAYAMAZSINIZ

CHP 100. yılında hem ilkesel, hem kurumsal olarak ülke menfaatlerini hiçe sayıp, partiyi bitirmek adına, farklı bahanelere sığınarak Türkiye’nin en kilit ilçelerini kişisel hırs ve şahsi ilişkilere feda etmektedir.
Bildiğiniz üzere, CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı 11 Şubat Pazar günü yaptığı ön seçim sonucunda belediye meclis üyesi olacak adayları belirlemişti. Bizlere hem İBB, hem İstanbul İl Başkanlığı, hem de CHP Genel Merkezinden ulaşan iddialar oldukça can sıkıcı… Bakırköy’ün CHP’li üyelerinin oyları resmen yok sayılarak, meclis üyelerinin tamamına yakınının Ekrem İmamoğlu, Özgür Çelik ve Özgür Özel’in istediği isimlerden oluşacağı iddiaları eğer doğru çıkarsa, Bakırköy’de parti için çalışacak tek bir insan bulamayacaklarını sayın CHP Bakırköy İlçe Başkanı Gizem Başaran Aslan’ın genel merkeze acilen anlatması gerekir. 100 yıldır demokrasinin, hak-hukuk ve adaletin egemen olduğuna inandığımız CHP’de, ön seçimi yok sayan siyaset anlayışına, Saraçhane Medyasının bu konuda yönlendirme yapmasına asla müsamaha gösterilmemelidir. Değişim, Dikta Yönetim Demek Değildir Nasıl olsa Bakırköylü üç gün bağırır, iki gün 30-40 kişiyle eylem yapar sonra da susarlar anlayışını devam ettirdiğiniz takdirde, başta genel başkan koltuğu olmak üzere oturduğunuz diğer tüm koltukların altında kalırsınız. Kendi partisine, partilisine güvenerek büyük bir cesaret örneği gösterip ön seçime giren meclis üyesi adaylarının güvenini kaybetmeyin, aksi durumda kaleniz olarak gördüğünüz Bakırköy’ü kaybedersiniz… demedi demeyin. Unutmayın ki, Bakırköy’de AK Parti karşıtlığı sayesinde 4 seçim kazanan CHP bugün artık durumu eşitledi. Yani üçüncü olasılık her an mümkün artık. NOT: CHP’nin belediye meclis üyesi listesinde 1. sıra adayı, cumhurbaşkanımızın bazı paylaşımlarını tivitır’da beğenen Ertan Yıldız oldu…
CHP 100. yılında hem ilkesel, hem kurumsal olarak ülke menfaatlerini hiçe sayıp, partiyi bitirmek adına, farklı bahanelere sığınarak Türkiye’nin en kilit ilçelerini kişisel hırs ve şahsi ilişkilere feda etmektedir.

Bildiğiniz üzere, CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı 11 Şubat Pazar günü yaptığı ön seçim sonucunda belediye meclis üyesi olacak adayları belirlemişti. Bizlere hem İBB, hem İstanbul İl Başkanlığı, hem de CHP Genel Merkezinden ulaşan iddialar oldukça can sıkıcı…

Bakırköy’ün CHP’li üyelerinin oyları resmen yok sayılarak, meclis üyelerinin tamamına yakınının Ekrem İmamoğlu, Özgür Çelik ve Özgür Özel’in istediği isimlerden oluşacağı iddiaları eğer doğru çıkarsa, Bakırköy’de parti için çalışacak tek bir insan bulamayacaklarını sayın CHP Bakırköy İlçe Başkanı Gizem Başaran Aslan’ın genel merkeze acilen anlatması gerekir.

100 yıldır demokrasinin, hak-hukuk ve adaletin egemen olduğuna inandığımız CHP’de, ön seçimi yok sayan siyaset anlayışına, Saraçhane Medyasının bu konuda yönlendirme yapmasına asla müsamaha gösterilmemelidir.

Değişim, Dikta Yönetim Demek Değildir

Nasıl olsa Bakırköylü üç gün bağırır, iki gün 30-40 kişiyle eylem yapar sonra da susarlar anlayışını devam ettirdiğiniz takdirde, başta genel başkan koltuğu olmak üzere oturduğunuz diğer tüm koltukların altında kalırsınız. Kendi partisine, partilisine güvenerek büyük bir cesaret örneği gösterip ön seçime giren meclis üyesi adaylarının güvenini kaybetmeyin, aksi durumda kaleniz olarak gördüğünüz Bakırköy’ü kaybedersiniz… demedi demeyin.

Unutmayın ki, Bakırköy’de AK Parti karşıtlığı sayesinde 4 seçim kazanan CHP bugün artık durumu eşitledi. Yani üçüncü olasılık her an mümkün artık.

NOT: CHP’nin belediye meclis üyesi listesinde 1. sıra adayı, cumhurbaşkanımızın bazı paylaşımlarını tivitır’da beğenen Ertan Yıldız oldu…

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.