Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİMLER?

GÜNDEM 28.02.2024 - 17:52, Güncelleme: 28.02.2024 - 17:52
 

BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİMLER?

Bugünden başlayarak, her hafta Bakırköy Belediye Başkan adaylarını ortaya koydukları projeleriyle birlikte tarafsız olarak sizlere anlatmaya çalışacak, daha sonra da hangi adayın Bakırköy için gerçekten taşın altına elini koyacağına hep birlikte karar vereceğiz.
Bakırköy’de belediye başkan adayları ile ilgili yazımıza 2019 yerel seçimlerinde en yüksek oyu alan CHP ve başkan adayları Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu ile başlamak istiyorum. Aynı zamanda beyin ve sinir cerrahı olan kıymetli başkan adayı Ovalıoğlu, (basın bülteninde bir yerde doktor, diğer yerde doçent yazdığı için unvan belirtemedim) eğer seçimi kazanırsa, başka bir cerrah olan Bülent Kerimoğlu’ndan görevi devralacak. Yani, 10 yıldır Bakırköy’ü kesip biçen cerrahımızın yerine,  yeni bir cerrah seçerek ameliyata devam diyeceğiz. Sayın Ovalıoğlu’nun basın bültenlerine baktığımızda gözümüze çok çarpan, hatta gözümüzün içine sokulan en büyük söylemi; muhteşem bir doktor olduğu, 150 bin hastaya baktığı ve CHP’li olduğunu ispat edebilmek için dedesinin, babasının CHP’li olduğunu ısrarla vurgulaması. Eğer 150 bin hasta(Bu rakamı nasıl buldu bilemedim) sayısı önem arz ediyorsa, Zafer Partisinin Bakırköy adayı eczacı ve kendisi bugüne kadar 2 milyon hasta-hasta yakınıyla ilgilenmiş. Dedem şu zamandan beri parti üyesiydi demek oy getirecekse eğer, benim dedem 1926 yılında CHP’ye üye olmuş, yani 98 yıllık CHP üyesi ama desteklediğim siyasi partiden dolayı ben faşistim. Şu gerçeği artık bilelim; Bakırköy halkı belediye başkanlığı için Ayşegül hanım ve başka adayların şahsına, vizyonuna oy verecek, dedesine-babasına-mesleğine değil… Bakırköy’ün acilen çözülmesi gereken en büyük iki sorunundan biri Kentsel Dönüşüm, diğeriyse Trafik rezaleti… Kentsel Dönüşüm konusunda başkan adayımızın projesi, ‘İBB ile ‘Huzurlu Kentsel Dönüşümü’ hayata geçirmek olacak’mış. Peki, 31 Mart seçimlerinde diyelim ki, sayın İmamoğlu seçimi kaybetti ve İBB Cumhur İttifakına geçti, o zaman ne olacak? Huzurlu kentsel dönüşümün yerine, her gün depremi bekleyerek korkulu rüyalar görmeye devam eden huzursuz insanlar mı olacağız? İBB’siz bir Kentsel Dönüşüm planınız var mı, yok mu? İkinci en büyük sorun olan Trafik konusunda, bugüne kadar açıkladığınız tek bir projenizi görmedim-rastlamadım. Konuyla ilgili Bakırköy’den gizlediğiniz bir projeniz mi var, yoksa trafik problemini çözeceğiz derken alışık olduğumuz alelade bir söylemde mi bulundunuz? Daha fazla projeler konusuna girmeden sormak istiyorum; PKK’nın yan kuruluşu olarak faaliyet gösteren Sosyalist Dayanışma Platformu (SODAP) MYK üyesi olan Orhan Kok’u, Bakırköy’de kontenjandan meclis üyeliğine yazmak sizin mi önerinizdi, yoksa size partiniz tarafından zorla mı dikte ettirildi? Eğer başkan seçilirseniz, Bakırköy Belediye meclisinde PKK güzellemeleri yapan Orhan Kok’la uyum içerisinde çalışabilecek misiniz?   Bakırköy’ün kadın belediye başkan adayı sayın Ovalıoğlu’nun, seçim için kalan süresini çok daha anlamlı kullanacağına ve ortaya koyacağı somut projeleriyle başarı elde edeceğine inancımı henüz yitirmedim. İyi doktor derhal gerekli önlemleri alır diye düşünüyorum. Kendisine yaklaşan seçim arifesinde başarılar dilerim.   Not: Pazar günü, Cumhur İttifakı Adayı Ali Talip Özdemir’i anlatacağım yazımı mutlaka okumanızı tavsiye ederim.  
Bugünden başlayarak, her hafta Bakırköy Belediye Başkan adaylarını ortaya koydukları projeleriyle birlikte tarafsız olarak sizlere anlatmaya çalışacak, daha sonra da hangi adayın Bakırköy için gerçekten taşın altına elini koyacağına hep birlikte karar vereceğiz.

Bakırköy’de belediye başkan adayları ile ilgili yazımıza 2019 yerel seçimlerinde en yüksek oyu alan CHP ve başkan adayları Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu ile başlamak istiyorum.

Aynı zamanda beyin ve sinir cerrahı olan kıymetli başkan adayı Ovalıoğlu, (basın bülteninde bir yerde doktor, diğer yerde doçent yazdığı için unvan belirtemedim) eğer seçimi kazanırsa, başka bir cerrah olan Bülent Kerimoğlu’ndan görevi devralacak.

Yani, 10 yıldır Bakırköy’ü kesip biçen cerrahımızın yerine,  yeni bir cerrah seçerek ameliyata devam diyeceğiz.

Sayın Ovalıoğlu’nun basın bültenlerine baktığımızda gözümüze çok çarpan, hatta gözümüzün içine sokulan en büyük söylemi; muhteşem bir doktor olduğu, 150 bin hastaya baktığı ve CHP’li olduğunu ispat edebilmek için dedesinin, babasının CHP’li olduğunu ısrarla vurgulaması. Eğer 150 bin hasta(Bu rakamı nasıl buldu bilemedim) sayısı önem arz ediyorsa, Zafer Partisinin Bakırköy adayı eczacı ve kendisi bugüne kadar 2 milyon hasta-hasta yakınıyla ilgilenmiş. Dedem şu zamandan beri parti üyesiydi demek oy getirecekse eğer, benim dedem 1926 yılında CHP’ye üye olmuş, yani 98 yıllık CHP üyesi ama desteklediğim siyasi partiden dolayı ben faşistim. Şu gerçeği artık bilelim; Bakırköy halkı belediye başkanlığı için Ayşegül hanım ve başka adayların şahsına, vizyonuna oy verecek, dedesine-babasına-mesleğine değil…

Bakırköy’ün acilen çözülmesi gereken en büyük iki sorunundan biri Kentsel Dönüşüm, diğeriyse Trafik rezaleti…

Kentsel Dönüşüm konusunda başkan adayımızın projesi, ‘İBB ile ‘Huzurlu Kentsel Dönüşümü’ hayata geçirmek olacak’mış.

Peki, 31 Mart seçimlerinde diyelim ki, sayın İmamoğlu seçimi kaybetti ve İBB Cumhur İttifakına geçti, o zaman ne olacak? Huzurlu kentsel dönüşümün yerine, her gün depremi bekleyerek korkulu rüyalar görmeye devam eden huzursuz insanlar mı olacağız? İBB’siz bir Kentsel Dönüşüm planınız var mı, yok mu?

İkinci en büyük sorun olan Trafik konusunda, bugüne kadar açıkladığınız tek bir projenizi görmedim-rastlamadım. Konuyla ilgili Bakırköy’den gizlediğiniz bir projeniz mi var, yoksa trafik problemini çözeceğiz derken alışık olduğumuz alelade bir söylemde mi bulundunuz?

Daha fazla projeler konusuna girmeden sormak istiyorum;

PKK’nın yan kuruluşu olarak faaliyet gösteren Sosyalist Dayanışma Platformu (SODAP) MYK üyesi olan Orhan Kok’u, Bakırköy’de kontenjandan meclis üyeliğine yazmak sizin mi önerinizdi, yoksa size partiniz tarafından zorla mı dikte ettirildi?

Eğer başkan seçilirseniz, Bakırköy Belediye meclisinde PKK güzellemeleri yapan Orhan Kok’la uyum içerisinde çalışabilecek misiniz?

 

Bakırköy’ün kadın belediye başkan adayı sayın Ovalıoğlu’nun, seçim için kalan süresini çok daha anlamlı kullanacağına ve ortaya koyacağı somut projeleriyle başarı elde edeceğine inancımı henüz yitirmedim. İyi doktor derhal gerekli önlemleri alır diye düşünüyorum.

Kendisine yaklaşan seçim arifesinde başarılar dilerim.

 

Not: Pazar günü, Cumhur İttifakı Adayı Ali Talip Özdemir’i anlatacağım yazımı mutlaka okumanızı tavsiye ederim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.