Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bakan Çavuşoğlu Azerbaycan yolcusu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2022 - 15:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Bakan Çavuşoğlu Azerbaycan yolcusu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 27 Haziranda ilki gerçekleştirilecek olan Türkiye-Azerbaycan-Kazakistan Üçlü Dışişleri ve Ulaştırma Bakanları Toplantısına katılmak üzere Bakü’yü ziyaret edecek.ANKARA (İGFA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Azerbaycana gidecek.   Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Dışişleri ve Ulaştırma Bakanları Toplantısı mekanizması ile üç ülkeyi ilgilendiren konularda mevcut eşgüdümün pekiştirilmesi ve karşılıklı yarar temelinde bölgesel bağlantısallığın güçlendirilmesi amacıyla 27 Haziranda Türkiye-Azerbaycan-Kazakistan Üçlü Dışişleri ve Ulaştırma Bakanları Toplantısının düzenleneceğini duyurdu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlunun da hazır bulunacağı toplantıda, üçlü ve bölgesel işbirliğinin artırılması ile Hazar Geçişli Doğu-Batı Orta Koridorun potansiyelinin geliştirilmesi konularının ele alınması beklendiği kaydedildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 27 Haziranda ilki gerçekleştirilecek olan Türkiye-Azerbaycan-Kazakistan Üçlü Dışişleri ve Ulaştırma Bakanları Toplantısına katılmak üzere Bakü’yü ziyaret edecek.

ANKARA (İGFA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Azerbaycana gidecek.

 

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Dışişleri ve Ulaştırma Bakanları Toplantısı mekanizması ile üç ülkeyi ilgilendiren konularda mevcut eşgüdümün pekiştirilmesi ve karşılıklı yarar temelinde bölgesel bağlantısallığın güçlendirilmesi amacıyla 27 Haziranda Türkiye-Azerbaycan-Kazakistan Üçlü Dışişleri ve Ulaştırma Bakanları Toplantısının düzenleneceğini duyurdu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlunun da hazır bulunacağı toplantıda, üçlü ve bölgesel işbirliğinin artırılması ile Hazar Geçişli Doğu-Batı Orta Koridorun potansiyelinin geliştirilmesi konularının ele alınması beklendiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.