Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Atatürk Düşmanı Suudları Tarihe Not Ettik

GÜNDEM 29.12.2023 - 23:06, Güncelleme: 30.12.2023 - 17:53
 

Atatürk Düşmanı Suudları Tarihe Not Ettik

Atatürk, Türk ulusunun şerefidir. Kim ki satarsa şerefini satmış olur.
Suudi Arabistan’dan yeni ihanet. Arapların, Riyad'da oynanacak Süper Kupa’da Atatürk’ü yasaklamaya çalışması üzerine Galatasaray ve Fenerbahçe takımları maça çıkmama kararı aldı. Takımlarımız yurda dönüyor. Ekrem İmamoğlu son dakika yaptığı açıklamada, 'Fenerbahçe ve Galatasaray Spor Kulüplerimizin futbolcularını karşılamak üzere havalimanlarına gidecek vatandaşlarımız için otobüs ve metro seferlerimizi sabaha kadar uzattık ve artırdık. Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Marşımız hepimizin kırmızı çizgisidir' dedi.
Atatürk, Türk ulusunun şerefidir. Kim ki satarsa şerefini satmış olur.

Suudi Arabistan’dan yeni ihanet. Arapların, Riyad'da oynanacak Süper Kupa’da Atatürk’ü yasaklamaya çalışması üzerine Galatasaray ve Fenerbahçe takımları maça çıkmama kararı aldı.

Takımlarımız yurda dönüyor.

Ekrem İmamoğlu son dakika yaptığı açıklamada, 'Fenerbahçe ve Galatasaray Spor Kulüplerimizin futbolcularını karşılamak üzere havalimanlarına gidecek vatandaşlarımız için otobüs ve metro seferlerimizi sabaha kadar uzattık ve artırdık. Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Marşımız hepimizin kırmızı çizgisidir' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.