Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

AMELİYATLI KANSER HASTASINA AMBULANS GÖNDERMEDİLER

ADALAR (TH) - Tek Haber Gazetesi | 24.03.2023 - 19:44, Güncelleme: 24.03.2023 - 20:00
 

AMELİYATLI KANSER HASTASINA AMBULANS GÖNDERMEDİLER

Adalar Belediyesinden skandal vicdansızlık... Ameliyatlı kanser hastasına ambulans göndermediler.
AMELİYATLI KANSER HASTASINA AMBULANS GÖNDERMEDİLER   Adalar ilçesi Büyükada’da yaşanan olayda, kanser ve kalça kırığı ameliyatı nedeniyle tedavi gören Hamide Güngör için Adalar Belediyesinden ambulans talep edildi. Yaklaşık 45 dakika geçmesine rağmen belediyenin ambulansı göndermemesi üzerine ameliyat yerinde 53 dikişi bulunan ve yürümekte güçlük çeken hastanın ailesi ve vatandaşlar olaya büyük tepki gösterdiler.   Hasta yakını Serkan Güngör gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Kanser ve kalça kırığı sebebiyle geçirdiği ameliyattan dolayı  hastaneye gitmesi gereken annem için belediyenin 68 03 numaralı telefonunu arayarak ambulans talep ettik. Telefonla görüştüğümüz kişi bize ilk önce ambulansın hemen yola çıkacağını söyledi. Bir süre bekledikten sonra Ambulans gelmeyince tekrar aradık ve bize yola çıktığını varmak üzere olduğunu söylediler. Yine gelmeyince tekrar aradık ve bu defa 68 03 nolu belediyenin telefonu artık bize duvar oldu. Yaşadığımız mağduriyeti ifade etmek için Engin Çelik ile görüştüğümde ise beslediği husumeti ortaya çıkartarak bana hakaretler yağdırdı’’   Peki, sizce bu vicdansızlığın sebebi nedir diye sorduğumuz Serkan Güngör devamında, ‘belediye başkan yardımcısı Engin Çelik geçmişte zabıta müdürü olan babam tarafından birahanelerine işgaliye cezası kestiği için bize kin beslemekteydi. Aynı Engin Çelik, Adalar’da kaçak inşaatlara göz yummadığım ve zaman zaman bu durumu yerel basında haber yaptığım için kinini nefrete dönüştürmüş durumda. Bu kişiler CHP'nin de Adalar Belediyesinin de resmen içini oyuyorlar. Ben bu mübarek günde, şahsi düşmanlık beslenerek yapılan vicdansızlığı Allah’a havale ediyorum. İnşallah 2024 seçimlerinde hem CHP ve hemde Adalar bu insanlardan temizlenecektir. ’ dedi.   ADA GAZETESİNDE onlarca yüz kızartıcı habere konu olan ve buna rağmen ne içişleri bakanlığı müfettişleri, ne de mülkü amir olan kaymakam tarafından herhangi bir soruşturma geçirmeyen belediye başkan yardımcısı Engin Çelik’e bu saatten sonra kim dur diyecek merak konusu…   Adalı vatandaşlar, ‘Bunca yaşanana-yazılanlara rağmen niye kimse kılını kıpırdatmıyor. Adaletsizlikleri-Haksızlıkları-Hukuksuzlukları illa gidip mafya lideri Sedat Peker’e mi anlatalım’ diye dert yanmaktalar.   Sahiden de siyasi düşüncesi ne olursa olsun, sırf şahsi nefret nedeniyle kanser hastası bir kadına yapılan zulme de mi kayıtsız kalacağız, üç maymunu oynayacağız.
Adalar Belediyesinden skandal vicdansızlık... Ameliyatlı kanser hastasına ambulans göndermediler.

AMELİYATLI KANSER HASTASINA AMBULANS GÖNDERMEDİLER

 
Adalar ilçesi Büyükada’da yaşanan olayda, kanser ve kalça kırığı ameliyatı nedeniyle tedavi gören Hamide Güngör için Adalar Belediyesinden ambulans talep edildi. Yaklaşık 45 dakika geçmesine rağmen belediyenin ambulansı göndermemesi üzerine ameliyat yerinde 53 dikişi bulunan ve yürümekte güçlük çeken hastanın ailesi ve vatandaşlar olaya büyük tepki gösterdiler.
 
Hasta yakını Serkan Güngör gazetemize yaptığı açıklamada,
Kanser ve kalça kırığı sebebiyle geçirdiği ameliyattan dolayı  hastaneye gitmesi gereken annem için belediyenin 68 03 numaralı telefonunu arayarak ambulans talep ettik. Telefonla görüştüğümüz kişi bize ilk önce ambulansın hemen yola çıkacağını söyledi. Bir süre bekledikten sonra Ambulans gelmeyince tekrar aradık ve bize yola çıktığını varmak üzere olduğunu söylediler. Yine gelmeyince tekrar aradık ve bu defa 68 03 nolu belediyenin telefonu artık bize duvar oldu. Yaşadığımız mağduriyeti ifade etmek için Engin Çelik ile görüştüğümde ise beslediği husumeti ortaya çıkartarak bana hakaretler yağdırdı’’
 
Peki, sizce bu vicdansızlığın sebebi nedir diye sorduğumuz Serkan Güngör devamında, ‘ belediye başkan yardımcısı Engin Çelik geçmişte zabıta müdürü olan babam tarafından birahanelerine işgaliye cezası kestiği için bize kin beslemekteydi. Aynı Engin Çelik, Adalar’da kaçak inşaatlara göz yummadığım ve zaman zaman bu durumu yerel basında haber yaptığım için kinini nefrete dönüştürmüş durumda. Bu kişiler CHP'nin de Adalar Belediyesinin de resmen içini oyuyorlar. Ben bu mübarek günde, şahsi düşmanlık beslenerek yapılan vicdansızlığı Allah’a havale ediyorum. İnşallah 2024 seçimlerinde hem CHP ve hemde Adalar bu insanlardan temizlenecektir. ’ dedi.
 
ADA GAZETESİNDE onlarca yüz kızartıcı habere konu olan ve buna rağmen ne içişleri bakanlığı müfettişleri, ne de mülkü amir olan kaymakam tarafından herhangi bir soruşturma geçirmeyen belediye başkan yardımcısı Engin Çelik’e bu saatten sonra kim dur diyecek merak konusu…
 
Adalı vatandaşlar, ‘Bunca yaşanana-yazılanlara rağmen niye kimse kılını kıpırdatmıyor. Adaletsizlikleri-Haksızlıkları-Hukuksuzlukları illa gidip mafya lideri Sedat Peker’e mi anlatalım’ diye dert yanmaktalar.
 

Sahiden de siyasi düşüncesi ne olursa olsun, sırf şahsi nefret nedeniyle kanser hastası bir kadına yapılan zulme de mi kayıtsız kalacağız, üç maymunu oynayacağız.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.