Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

AK PARTİ BAKIRKÖY'DE ÖNEMLİ ATAMA

BAKIRKÖY 04.01.2024 - 13:11, Güncelleme: 04.01.2024 - 13:11
 

AK PARTİ BAKIRKÖY'DE ÖNEMLİ ATAMA

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere az bir süre kala, AK Parti Bakırköy’de önemli atama…
Bakırköy’de yerel seçimlere Cumhur İttifakı olarak girecek olan AK Parti’nin SKM başkanı İsmail Kayaduman oldu. Aynı zamanda ilçemizin sevilen esnaflarından da olan İsmail Kayaduman’ın bu göreve getirilmesi, AK Partililer tarafından memnuniyetle karşılandı. Konuyla ilgili AK Parti Bakırköy İlçe Başkanı Cuma Parlak yaptığı açıklamada, ‘2024 yerel seçimleri sürecimizde Bakırköy Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı olarak İsmail Kayaduman’ı atadık. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inandığımız arkadaşımıza şimdiden başarılar diliyoruz’ dedi.   SKM Başkanlığına atanan İsmail Kayaduman ise yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada, ‘Bu önemli görevi şahsıma layık gören AK Parti Bakırköy İlçe Başkanımıza ve İl Başkanlığımıza teşekkürlerimi sunuyorum. SKM yönetimimiz ve Teşkilatımız ile birlikte Türkiye Yüzyılının inşasına devam etmek için çıktığımız bu yolun hayırlar getirmesini diliyorum’ dedi.  
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere az bir süre kala, AK Parti Bakırköy’de önemli atama…

Bakırköy’de yerel seçimlere Cumhur İttifakı olarak girecek olan AK Parti’nin SKM başkanı İsmail Kayaduman oldu. Aynı zamanda ilçemizin sevilen esnaflarından da olan İsmail Kayaduman’ın bu göreve getirilmesi, AK Partililer tarafından memnuniyetle karşılandı.

Konuyla ilgili AK Parti Bakırköy İlçe Başkanı Cuma Parlak yaptığı açıklamada, ‘2024 yerel seçimleri sürecimizde Bakırköy Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı olarak İsmail Kayaduman’ı atadık. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inandığımız arkadaşımıza şimdiden başarılar diliyoruz’ dedi.

 

SKM Başkanlığına atanan İsmail Kayaduman ise yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada, ‘Bu önemli görevi şahsıma layık gören AK Parti Bakırköy İlçe Başkanımıza ve İl Başkanlığımıza teşekkürlerimi sunuyorum. SKM yönetimimiz ve Teşkilatımız ile birlikte Türkiye Yüzyılının inşasına devam etmek için çıktığımız bu yolun hayırlar getirmesini diliyorum’ dedi.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.