Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ADALAR'DA SEÇİM YARIŞI ERKEN BAŞLADI

ADALAR 30.08.2023 - 12:58, Güncelleme: 30.08.2023 - 13:43
 

ADALAR'DA SEÇİM YARIŞI ERKEN BAŞLADI

Daha şimdiden etrafımız, ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışanlardan geçilmiyor. Bakmayın siz sağda solda ‘kesin ben adayım’ diyerek dolaşan tavşan adaylara, onların tek dertleri, belediye meclis üyeliği koltuğu kapabilmek… Kesin olan tek gerçek var, bu sefer Adalar'ı Adalı bir aday yönetecek…
Bir tarafta Cumhur İttifakının belediye başkan adayı yavaş yavaş şekillenirken, diğer tarafta Millet İttifakının aday profili de ortaya çıkmaya başladı. HDP’nin belediye başkan adayı ise şimdiden belli gibi… PEKİ, ADAY OLMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILANLAR KİMLER? Cumhur ittifakının adayı, herkesin hayali olan bir üniversiteyi bitirip yine herkesin hayali olan başka bir üniversitede yüksek lisans yapmış, bilgi birikimi ve vizyonuyla Adalı hemşerilerinin gönlünde taht kurmuş, samimi-içten-sevecen biri. (geriye bir tek adını söylemek kaldı) Millet İttifakının adayı ise; artık atama belediye başkanlarına tahammülü kalmayan Adalıların sesi, Adalıların evladı-kardeşi bir aday. (Tek kusuru telefona bakma özürlü) Adalı süpriz bir isim de aradan çıkıp bayrağı göğüsleyebilir. Bu yerel seçimde; artık Adalı bir adaya oy verecek olan seçmenlerin, şimdiden başkan adayları arasında yapacakları tercih de çok zorlanacaklarını görür gibiyim…   Yerel seçimler yaklaşırken, büyük bir cesaret örneği göstererek muhtarlığa adaylığını koyup, bunu mahallesine de deklare eden Heybeliada Muhtar adayı Burak Akman’ı da özgüveninden dolayı tebrik etmek lazım. Muhtar Adayı M. Burak Akman yaptığı açıklamada Heybeliadalı seçmenlere seslenerek, ‘’ Benzersiz güzellikteki Heybeliada’mızın sorunlarını biliyoruz ve sizlerin de desteğiyle çözmeye geliyoruz. Son yıllarda giderek o eski güzel kimliğinden uzaklaşıp, sadece günü birlik ziyaretçiyi önemseyen hizmet anlayışından adamızı kurtarmak için geliyoruz. Ada hizmetlerine yepyeni bir soluk getirmek ve Adalı vatandaşlarımızı güzel adamızda her anlamda öncelikli kılmak adına yola çıkıyoruz. Heybeliada’yı yeniden yaşanabilir ve ayrıcalıklı bir yer yapmak için kolları sıvıyoruz. Yıllarını belediye hizmetlerine adamış ve halka hizmet işleyişini modern bir anlayışla hayata geçirmiş içinizden biri olan ben Burak Akman, adanın tüm sorunlarını ve çözümlerini bilen ihtiyar heyetimizle birlikte; güçlü bir gelecek ve mutlu bir Heybeliada için geliyoruz. Yeni dönemde Heybeliada mahallemizin muhtarlık adayı olarak desteklerinize talip olduğumuzu büyük bir heyecanla siz hemşerilerimize arz ediyoruz. Gelin geleceğimiz için, hep birlikte tekrar gururla “Biz Heybeliadalıyız” diyelim!’’ diyerek yola koyuldu. Kendisine bu uzun soluklu yarışta başarılar dileriz.
Daha şimdiden etrafımız, ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışanlardan geçilmiyor. Bakmayın siz sağda solda ‘kesin ben adayım’ diyerek dolaşan tavşan adaylara, onların tek dertleri, belediye meclis üyeliği koltuğu kapabilmek… Kesin olan tek gerçek var, bu sefer Adalar'ı Adalı bir aday yönetecek…

Bir tarafta Cumhur İttifakının belediye başkan adayı yavaş yavaş şekillenirken, diğer tarafta Millet İttifakının aday profili de ortaya çıkmaya başladı. HDP’nin belediye başkan adayı ise şimdiden belli gibi…

PEKİ, ADAY OLMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILANLAR KİMLER?

Cumhur ittifakının adayı, herkesin hayali olan bir üniversiteyi bitirip yine herkesin hayali olan başka bir üniversitede yüksek lisans yapmış, bilgi birikimi ve vizyonuyla Adalı hemşerilerinin gönlünde taht kurmuş, samimi-içten-sevecen biri. (geriye bir tek adını söylemek kaldı)

Millet İttifakının adayı ise; artık atama belediye başkanlarına tahammülü kalmayan Adalıların sesi, Adalıların evladı-kardeşi bir aday. (Tek kusuru telefona bakma özürlü)

Adalı süpriz bir isim de aradan çıkıp bayrağı göğüsleyebilir. Bu yerel seçimde; artık Adalı bir adaya oy verecek olan seçmenlerin, şimdiden başkan adayları arasında yapacakları tercih de çok zorlanacaklarını görür gibiyim…

 

Yerel seçimler yaklaşırken, büyük bir cesaret örneği göstererek muhtarlığa adaylığını koyup, bunu mahallesine de deklare eden Heybeliada Muhtar adayı Burak Akman’ı da özgüveninden dolayı tebrik etmek lazım.

Muhtar Adayı M. Burak Akman yaptığı açıklamada Heybeliadalı seçmenlere seslenerek, ‘’ Benzersiz güzellikteki Heybeliada’mızın sorunlarını biliyoruz ve sizlerin de desteğiyle çözmeye geliyoruz.
Son yıllarda giderek o eski güzel kimliğinden uzaklaşıp, sadece günü birlik ziyaretçiyi önemseyen hizmet anlayışından adamızı kurtarmak için geliyoruz.
Ada hizmetlerine yepyeni bir soluk getirmek ve Adalı vatandaşlarımızı güzel adamızda her anlamda öncelikli kılmak adına yola çıkıyoruz.
Heybeliada’yı yeniden yaşanabilir ve ayrıcalıklı bir yer yapmak için kolları sıvıyoruz.
Yıllarını belediye hizmetlerine adamış ve halka hizmet işleyişini modern bir anlayışla hayata geçirmiş içinizden biri olan ben Burak Akman, adanın tüm sorunlarını ve çözümlerini bilen ihtiyar heyetimizle birlikte; güçlü bir gelecek ve mutlu bir Heybeliada için geliyoruz.
Yeni dönemde Heybeliada mahallemizin muhtarlık adayı olarak desteklerinize talip olduğumuzu büyük bir heyecanla siz hemşerilerimize arz ediyoruz.
Gelin geleceğimiz için, hep birlikte tekrar gururla “Biz Heybeliadalıyız” diyelim!’’ diyerek yola koyuldu. Kendisine bu uzun soluklu yarışta başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.