Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ADALAR KAYMAKAMLIĞI VATANDAŞLARA ÇAĞRI YAPTI...

ADALAR 06.02.2023 - 17:22, Güncelleme: 06.02.2023 - 17:28
 

ADALAR KAYMAKAMLIĞI VATANDAŞLARA ÇAĞRI YAPTI...

Ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerde resmi rakamlara göre; şu ana kadar 1121 can kaybı olduğu, 7 bin 634 vatandaşımızın yaralandığını, 2 bin 834 binanın ise yıkıldığı bildirildi.
Son yüzyılın en büyük ikinci depremini yaşadığımız bugün, Adalar Kaymakamlığı da yaraları sarmak için elinden gelen bütün gayreti göstermekte… Kendisine telefonla ulaştığımız Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan yaptığı açıklamada, ‘öncelikle Kahramanmaraş başta olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ülkemiz ve milletimiz birlik ve beraberlik içinde inşallah bu felaket günlerini de geride bırakacaktır. Gün beraberlik günü, devlet-millet el ele vererek mücadele ve yaraları sarma günüdür’ Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan konuşmasının devamında; ‘Depremden etkilenen İllerdeki vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere; AFAD Başkanlık koordinesinde, Kaymakamlığımız yardım kampanyası başlatmıştır. Yine, depremin ardından bölgede oluşan kan ihtiyacı için Adalı yurttaşlarımızı kan merkezlerine #kanbağışı yapmaya davet ediyoruz. Deprem bölgesine yönelik ayni yardımlar ise İstanbul Valiliğimiz tarafından koordine edilmektedir. Aynî bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız, bağışlarını Büyükada Halk Kütüphanesi'ne ve Kaymakamlık bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerine teslim edebilirler.’ Dedi.
Ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerde resmi rakamlara göre; şu ana kadar 1121 can kaybı olduğu, 7 bin 634 vatandaşımızın yaralandığını, 2 bin 834 binanın ise yıkıldığı bildirildi.

Son yüzyılın en büyük ikinci depremini yaşadığımız bugün, Adalar Kaymakamlığı da yaraları sarmak için elinden gelen bütün gayreti göstermekte…

Kendisine telefonla ulaştığımız Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan yaptığı açıklamada, ‘öncelikle Kahramanmaraş başta olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Ülkemiz ve milletimiz birlik ve beraberlik içinde inşallah bu felaket günlerini de geride bırakacaktır. Gün beraberlik günü, devlet-millet el ele vererek mücadele ve yaraları sarma günüdür

Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan konuşmasının devamında;

‘Depremden etkilenen İllerdeki vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere; AFAD Başkanlık koordinesinde, Kaymakamlığımız yardım kampanyası başlatmıştır. Yine, depremin ardından bölgede oluşan kan ihtiyacı için Adalı yurttaşlarımızı kan merkezlerine #kanbağışı yapmaya davet ediyoruz.

Deprem bölgesine yönelik ayni yardımlar ise İstanbul Valiliğimiz tarafından koordine edilmektedir. Aynî bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız, bağışlarını Büyükada Halk Kütüphanesi'ne ve Kaymakamlık bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerine teslim edebilirler.’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.