Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Adalar CHP İlçe Başkanı Güven Tazeledi

ADALAR 27.08.2023 - 18:28, Güncelleme: 27.08.2023 - 20:01
 

Adalar CHP İlçe Başkanı Güven Tazeledi

CHP’nin gerçek sahipleri; Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bağımsızlığı ve özgürlüğünü amaç olarak benimsemiş, bu amacı ilelebet yaşatmak için Ulu Önder Atatürk'ün altı okunu kendisine rehber, yol gösterici olarak kabul etmiş halktır...
Pazar günü yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Adalar İlçe Kongresi'nde tek liste ile seçime gidildi ve Ercan Akpolat güven tazeleyerek Adalar’ın yeni İlçe Başkanı oldu.  Bu Sabah yapılan Kuşburnu- Eskibağ çevre temizliği etkinliğine de katılan Gönüllü Çevreci Akpolat’ın, kongrede yaptığı açılış konuşmasından satırbaşları;‘ Özellikle son üç dönemdir, partili yoldaşlarımız-arkadaşlarımızın özgür iradesine ipotek konularak ilçemiz de atamayla gelen ve Adalı olmayan başkanları parti disiplinine uyarak sineye çektik. Bizim burada en büyük sıkıntımız atama belediye başkanlarıdır. Artık, 2024 yerel seçimlerinde ilçemizde belediye başkan adayının ön seçimle belirlenmesini istiyoruz. Adalar CHP ilçe başkanı olarak ne Kılıçdaroğlu’na, ne de İmamoğlu’na güveniyorum. Benim tek güvendiğim ilçe örgütümüzün siz değerli üyeleridir. Bizler cumhurbaşkanlığı seçiminde gece gündüz yağmur-çamur, kar-kış demeden çalıştık ve elimizden gelen her şeyi yaptık ama başarılı olamadık. Yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan benim cumhurbaşkanım değildir. Çünkü, kendinden olmayana, oy vermeyene terörist muamelesi yapan, ötekileştiren birine benim cumhurbaşkanı dememi kimse benden beklemesin.” Dedi. Divan oluşturulduktan sonra parti emekçilerine plaket verilip seçime geçildi. Seçimde 69 delege oy kullandı. İl delegesi olarak yazılmadığı için büyük tepki göstererek  oy dahi kullanmadan kongreyi terk eden Belediye Başkanı Erdem Gül'ü salonda bulunan herkes ayıpladı. Seçim sonunda yapılan oy sayımı sonucu Ercan Akpolat yeniden CHP Adalar ilçe başkanı oldu. Gazeteniz www.tekhabergazetesi.com olarak, CHP’de seçim kazanarak ilçe başkanı olan Ercan Akpolat’a başarılar dileriz. CHP İlçe Başkan ve Yönetimi İle, İl Delegesi Listesi:
CHP’nin gerçek sahipleri; Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bağımsızlığı ve özgürlüğünü amaç olarak benimsemiş, bu amacı ilelebet yaşatmak için Ulu Önder Atatürk'ün altı okunu kendisine rehber, yol gösterici olarak kabul etmiş halktır...

Pazar günü yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Adalar İlçe Kongresi'nde tek liste ile seçime gidildi ve Ercan Akpolat güven tazeleyerek Adalar’ın yeni İlçe Başkanı oldu. 

Bu Sabah yapılan Kuşburnu- Eskibağ çevre temizliği etkinliğine de katılan Gönüllü Çevreci Akpolat’ın, kongrede yaptığı açılış konuşmasından satırbaşları;‘ Özellikle son üç dönemdir, partili yoldaşlarımız-arkadaşlarımızın özgür iradesine ipotek konularak ilçemiz de atamayla gelen ve Adalı olmayan başkanları parti disiplinine uyarak sineye çektik. Bizim burada en büyük sıkıntımız atama belediye başkanlarıdır. Artık, 2024 yerel seçimlerinde ilçemizde belediye başkan adayının ön seçimle belirlenmesini istiyoruz. Adalar CHP ilçe başkanı olarak ne Kılıçdaroğlu’na, ne de İmamoğlu’na güveniyorum. Benim tek güvendiğim ilçe örgütümüzün siz değerli üyeleridir. Bizler cumhurbaşkanlığı seçiminde gece gündüz yağmur-çamur, kar-kış demeden çalıştık ve elimizden gelen her şeyi yaptık ama başarılı olamadık. Yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan benim cumhurbaşkanım değildir. Çünkü, kendinden olmayana, oy vermeyene terörist muamelesi yapan, ötekileştiren birine benim cumhurbaşkanı dememi kimse benden beklemesin.” Dedi.

Divan oluşturulduktan sonra parti emekçilerine plaket verilip seçime geçildi.

Seçimde 69 delege oy kullandı.

İl delegesi olarak yazılmadığı için büyük tepki göstererek  oy dahi kullanmadan kongreyi terk eden Belediye Başkanı Erdem Gül'ü salonda bulunan herkes ayıpladı.

Seçim sonunda yapılan oy sayımı sonucu Ercan Akpolat yeniden CHP Adalar ilçe başkanı oldu.

Gazeteniz www.tekhabergazetesi.com olarak, CHP’de seçim kazanarak ilçe başkanı olan Ercan Akpolat’a başarılar dileriz.

CHP İlçe Başkan ve Yönetimi İle, İl Delegesi Listesi:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.