Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ADALAR BELEDİYESİ DÖRT MAYMUNU MU OYNUYOR?

ADALAR 09.09.2023 - 17:34, Güncelleme: 09.09.2023 - 18:07
 

ADALAR BELEDİYESİ DÖRT MAYMUNU MU OYNUYOR?

Yıllardır makûs talihine isyan eden Adalar’ın, sesini duyuracağı yetkili bir makam yok mu? O beton mikserleri var ya………..... Hah işte onu soracağım.
Bildiğiniz üzere her yıl turizm bölgelerinde uygulanan inşaat yasağı ilçemiz Adalar da da 15 Ekim’de sona erecek. Bu yasaklar kapsamında, Adalar’da ağır nakliyat, hafriyat ve beton mikser araçları giremeyecek ve inşaat çalışmaları yapılamayacak. Altyapı çalışmaları ise ilgili kurumlardan izin alınarak yapılabilecek. Oysa tabloya baktığımızda, Adalar Belediyesi Başkanı ve yöneticilerinin, ‘Kim takar yasakları’ anlayışı sergileyerek, tam gaz bildiklerini okumaya devam ettiklerini açıkça görebiliyoruz. Her yerde inşaat çalışmaları, kaçak kat çıkmalar… Adalılar ise : “Sit alanı olan, Özel Çevre Koruma Alanı ilan edilen Adalar’da inşaat yasağına neden uyulmuyor, yasakları niye kimse takmıyor, yetkili kurumlar neden uyuyorlar” diye soruyorlar. Demem o ki; tarlaya karga, ambara fare, fırına hırsız, memlekete harami dadanınca biz nereye başvuracaktık!…  
Yıllardır makûs talihine isyan eden Adalar’ın, sesini duyuracağı yetkili bir makam yok mu? O beton mikserleri var ya………..... Hah işte onu soracağım.

Bildiğiniz üzere her yıl turizm bölgelerinde uygulanan inşaat yasağı ilçemiz Adalar da da 15 Ekim’de sona erecek. Bu yasaklar kapsamında, Adalar’da ağır nakliyat, hafriyat ve beton mikser araçları giremeyecek ve inşaat çalışmaları yapılamayacak. Altyapı çalışmaları ise ilgili kurumlardan izin alınarak yapılabilecek.
Oysa tabloya baktığımızda, Adalar Belediyesi Başkanı ve yöneticilerinin, ‘Kim takar yasakları’ anlayışı sergileyerek, tam gaz bildiklerini okumaya devam ettiklerini açıkça görebiliyoruz.

Her yerde inşaat çalışmaları, kaçak kat çıkmalar… Adalılar ise : “Sit alanı olan, Özel Çevre Koruma Alanı ilan edilen Adalar’da inşaat yasağına neden uyulmuyor, yasakları niye kimse takmıyor, yetkili kurumlar neden uyuyorlar” diye soruyorlar.

Demem o ki; tarlaya karga, ambara fare, fırına hırsız, memlekete harami dadanınca biz nereye başvuracaktık!…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.