Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

TEMAYÜL YOKLAMASINDA ŞOK SONUÇ (!)

ADALAR 29.11.2023 - 14:23, Güncelleme: 29.11.2023 - 14:30
 

TEMAYÜL YOKLAMASINDA ŞOK SONUÇ (!)

AK Parti, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için İstanbul'da temayül yoklaması yaptı. Genel Sekreter Fatih Şahin’in başkanlığında İl Başkanlığında düzenlenen yoklamaya yaklaşık 9 bin parti üyesi katıldı.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı geçtiğimiz Pazar günü, İstanbul genelinde ki ilçeler için belediye başkan adaylığı temayül yoklaması yaptı. İl Başkanlığında gerçekleşen temayül yoklamasında, özellikle Adalar’da çok ilginç sonuçlarla karşılaştık(!) Oy kullanmaya gelen AK Parti Adalar İlçesine üye vatandaşlarımızın verdikleri oylara göre sıralama şu şekilde gerçekleşti. Birinci Sıra: Ozan Narman İkinci Sıra: Murat Pekin Üçüncü Sıra: Sina Şen Dördüncü Sıra: İsmail Hakkı Durmuş Beşinci Sıra: Kemal Kil Oy kullanan vatandaşlara, ‘neden ilk iki sıraya, Ozan Narman ve Murat Pekin’i yazdınız’ diye sorduk. Aldığımız cevap. ‘Adalar Belediyesinin son derece berbat yönetilmesi, çöp yığınları, kaçak inşaatlar, akülü araç terörü, bakımsız yollar, ruhsatsız ve denetimsiz işletmeler, yolsuzluk iddiaları, halkın giremediği fahiş fiyatlı halk plajları vs. sorunlarımızı, ilçemizde korkusuzca, karşılık beklemeden ve samimi bir şekilde dile getiren sadece Ozan Narman ve Murat Pekin olduğu için, bizde onların fedakârlıklarını görmezden gelemedik ve kendilerini ilk ikiye yazdık’ dediler. Kimin otobüsüne binerlerse onun türküsünü söyleyenlere inat, özgür iradeleriyle oy kullanan arkadaşlara teşekkür ederim. Elbette yukarıda yazdığım ilk iki isim aslında gönlümden geçti ama tamamen latifeydi. İnşallah bu defa AK Parti, Adalar’da Adalının sorunlarıyla dertlenen, Adalar’ın gelişmesine ‘aman nüfus artar, ada yaşanmaz olur’ diye bakmayan, kimliklere karşı kör ama sağır olmayan, Adalıların bütün sorunlarına ve dertlerine ortak olup, kimsesizlerin kimsesi olan, Kadın- Erkek, Türk- Kürt, Suni-Alevi- Hıristiyan- Musevi, AK Parti’li, CHP’li, HDP’li, İYİ Partili, Saadet Partili ya da MHP’li olup olmadığına bakmaksızın, eşit hizmet anlayışına sahip vizyoner bir aday çıkarır. Aynı AK Parti, belediye meclis üyesi adaylarını da tıpkı belediye başkan adayları gibi vizyoner isimlerden seçerse, o zaman belediye seçimini kazanma şansını yakalar.
AK Parti, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için İstanbul'da temayül yoklaması yaptı. Genel Sekreter Fatih Şahin’in başkanlığında İl Başkanlığında düzenlenen yoklamaya yaklaşık 9 bin parti üyesi katıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı geçtiğimiz Pazar günü, İstanbul genelinde ki ilçeler için belediye başkan adaylığı temayül yoklaması yaptı.

İl Başkanlığında gerçekleşen temayül yoklamasında, özellikle Adalar’da çok ilginç sonuçlarla karşılaştık(!)

Oy kullanmaya gelen AK Parti Adalar İlçesine üye vatandaşlarımızın verdikleri oylara göre sıralama şu şekilde gerçekleşti.

Birinci Sıra: Ozan Narman

İkinci Sıra: Murat Pekin

Üçüncü Sıra: Sina Şen

Dördüncü Sıra: İsmail Hakkı Durmuş

Beşinci Sıra: Kemal Kil

Oy kullanan vatandaşlara, ‘neden ilk iki sıraya, Ozan Narman ve Murat Pekin’i yazdınız’ diye sorduk.

Aldığımız cevap. ‘Adalar Belediyesinin son derece berbat yönetilmesi, çöp yığınları, kaçak inşaatlar, akülü araç terörü, bakımsız yollar, ruhsatsız ve denetimsiz işletmeler, yolsuzluk iddiaları, halkın giremediği fahiş fiyatlı halk plajları vs. sorunlarımızı, ilçemizde korkusuzca, karşılık beklemeden ve samimi bir şekilde dile getiren sadece Ozan Narman ve Murat Pekin olduğu için, bizde onların fedakârlıklarını görmezden gelemedik ve kendilerini ilk ikiye yazdık’ dediler.

Kimin otobüsüne binerlerse onun türküsünü söyleyenlere inat, özgür iradeleriyle oy kullanan arkadaşlara teşekkür ederim.

Elbette yukarıda yazdığım ilk iki isim aslında gönlümden geçti ama tamamen latifeydi.

İnşallah bu defa AK Parti, Adalar’da Adalının sorunlarıyla dertlenen, Adalar’ın gelişmesine ‘aman nüfus artar, ada yaşanmaz olur’ diye bakmayan, kimliklere karşı kör ama sağır olmayan, Adalıların bütün sorunlarına ve dertlerine ortak olup, kimsesizlerin kimsesi olan, Kadın- Erkek, Türk- Kürt, Suni-Alevi- Hıristiyan- Musevi, AK Parti’li, CHP’li, HDP’li, İYİ Partili, Saadet Partili ya da MHP’li olup olmadığına bakmaksızın, eşit hizmet anlayışına sahip vizyoner bir aday çıkarır.

Aynı AK Parti, belediye meclis üyesi adaylarını da tıpkı belediye başkan adayları gibi vizyoner isimlerden seçerse, o zaman belediye seçimini kazanma şansını yakalar.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Avni Kurtuldu
(09.12.2023 19:20 - #396)
Adalarda seçim sonucunu etkileyecek faktörler: -Adayların niteliği (eğitimi, liyakati ) tanınırlığı, adalı oluşu (süre olarak değil duyarlılık olarak) - Adayların adalar halkının yaşam biçimine uygunluğu. -Partiler arasında yapılacak işbirliği ya da ittifakların durumu.( HEDEP'in kiminle işbirliği yapacağı, İYİP'in özübaşına seçime girip girmeyeceği, TİP'in yol haritası.)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.