Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

SADECE BAŞKAN DEĞİL AYNI ZAMANDA KAHİN

BAKIRKÖY 30.04.2025 - 15:05, Güncelleme: 30.04.2025 - 15:29
 

SADECE BAŞKAN DEĞİL AYNI ZAMANDA KAHİN

Ziyadesiyle dürüsttü, yeterince taşın altına elini koymuştu, hiçbir şeyden korkmuyor, kimseye eyvallah etmiyordu. Hah, artık cezaevine gönderip mutsuz etmenin tam zamanı diye bekleyenleri, geçmişten gelen devrimci duruşuyla dün yine yanılttı Ali Rıza Akyüz.
Dün bütün gece Çağlayan Adliyesindeydim. CHP’li belediye başkan yardımcısı Ali Rıza Akyüz’ün haksız-hukuksuz gözaltına alınması ve ardından adliyeye sevk edilerek tutuklanması, orada bulunan sevenlerini üzerken, tamamen siyasi olduğu düşünülen karar ise Adalete olan güvenlerini de bir kez daha yerle yeksan etti. Özellikle sevenleri oradaydı diyorum çünkü, mesela Akyüz’ün üst amiri olan Bakırköy Belediye Başkanı mutlaka olmalıyken, yoktu. Bir yıldır Akyüz’ün gölgesine salıncak kurup, baba kardeş, dayı, eş ailece sorunlarla uğraşmadan, mesut bahtiyar yaşamışlardı. Ehh, çıraklık dönemi bittiğine, kendisine gölge teşkil edenler de hukuk katledilerek cezaevine gönderildiğine göre, artık dilediği gibi tek başına belediyeyi yönetebilirdi. Aslında Akyüz ilk gözaltına alındığında, belediye başkanı Ayşegül Ovalıoğlu hem Ertan Yıldız, hem de Ali Rıza Akyüz’ü çoktan gözden çıkardığını açıkça belli eden bir açıklama yapmıştı. Çalışma Arkadaşlarımız… Başkanın sosyal medyasından duyurduğu ve büyük çoğunluğun görmediği veya görmezden geldiği bu açıklama, aslında anlayanlara her şeyi açıklıyordu. Sayın Ovalıoğlu; temizlik işlerinde çalışan personel de çalışma arkadaşınız veya güvenlik görevlisi de çalışma arkadaşınızdır. Fakat hangi görevde bulunurlarsa bulunsunlar tüm çalışma arkadaşlarınızın birer ismi ve soyadı var. İsim yazmaktan imtina edip, gözaltı kararını yuvarlak cümleyle geçiştirmeniz bana oldukça manidar geldi. Niye bunları yazıyorum biliyor musunuz? Gece vakti Adliye de mahkemenin vereceği kararları beklerken, tarafıma ulaşan ve asla inanmak istemediğim bir iddia karşında adeta şok oldum. Dün yani Salı günü henüz mahkeme dahi başlamamışken, Ali Rıza Akyüz’ün yürüttüğü İmardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevi, Abdulhamit Pehlivan’a tevdi edilmiş. Eğer o iddia doğruysa: Sayın Ovalıoğlu, siz bir başkasına görev tevdi ederken çalışma arkadaşınızın tutuklanacağını nereden biliyordunuz? Kahin misiniz? Eşinizin geçmiş dönem AK Parti milletvekili adayı olması münasebetiyle bir yerlerden duyum mu aldınız? Peki, alelacele bu atama kararını almanızda başka nedenler de var mı? Bizde bir laf vardır, kurt kışı atlatır ama yediği ayazı asla unutmaz. Değerli okurlar; elbette iddialar ve yapılacak açıklamalar tarafıma gönderildiği takdirde yine buradan sizlerle paylaşacağım. Not: Bu arada, geçmişte FETÖ’ye methiler düzen bir tetikçi gazeteciye, sağda solda duyduklarını bilgi diye yetiştirerek insanların onuruyla oynayan her kimse, adalet önünde o tetikçi gazeteciyle birlikte mutlak bunun hesabını verecektir. Neyse, pazar günü çekirdeklerinizi hazırlayıp beni bekleyin. Sizlere, yeni emekli olmuş bir cerrahın Ataköy sahilde ki bir rezidansta kiraladığı(!) muayenehanesinde, asistanlarıyla birlikte hastalarına itinayla nasıl başarılı ameliyatlar yapmaya başladığını anlatıp… Pazar günü görüşmek üzere. EMEĞİN VE EMEKÇİNİN BAYRAMI 1 MAYIS ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN.
Ziyadesiyle dürüsttü, yeterince taşın altına elini koymuştu, hiçbir şeyden korkmuyor, kimseye eyvallah etmiyordu. Hah, artık cezaevine gönderip mutsuz etmenin tam zamanı diye bekleyenleri, geçmişten gelen devrimci duruşuyla dün yine yanılttı Ali Rıza Akyüz.

Dün bütün gece Çağlayan Adliyesindeydim. CHP’li belediye başkan yardımcısı Ali Rıza Akyüz’ün haksız-hukuksuz gözaltına alınması ve ardından adliyeye sevk edilerek tutuklanması, orada bulunan sevenlerini üzerken, tamamen siyasi olduğu düşünülen karar ise Adalete olan güvenlerini de bir kez daha yerle yeksan etti.

Özellikle sevenleri oradaydı diyorum çünkü, mesela Akyüz’ün üst amiri olan Bakırköy Belediye Başkanı mutlaka olmalıyken, yoktu. Bir yıldır Akyüz’ün gölgesine salıncak kurup, baba kardeş, dayı, eş ailece sorunlarla uğraşmadan, mesut bahtiyar yaşamışlardı. Ehh, çıraklık dönemi bittiğine, kendisine gölge teşkil edenler de hukuk katledilerek cezaevine gönderildiğine göre, artık dilediği gibi tek başına belediyeyi yönetebilirdi.

Aslında Akyüz ilk gözaltına alındığında, belediye başkanı Ayşegül Ovalıoğlu hem Ertan Yıldız, hem de Ali Rıza Akyüz’ü çoktan gözden çıkardığını açıkça belli eden bir açıklama yapmıştı. Çalışma Arkadaşlarımız…

Başkanın sosyal medyasından duyurduğu ve büyük çoğunluğun görmediği veya görmezden geldiği bu açıklama, aslında anlayanlara her şeyi açıklıyordu.

Sayın Ovalıoğlu; temizlik işlerinde çalışan personel de çalışma arkadaşınız veya güvenlik görevlisi de çalışma arkadaşınızdır. Fakat hangi görevde bulunurlarsa bulunsunlar tüm çalışma arkadaşlarınızın birer ismi ve soyadı var. İsim yazmaktan imtina edip, gözaltı kararını yuvarlak cümleyle geçiştirmeniz bana oldukça manidar geldi.

Niye bunları yazıyorum biliyor musunuz?

Gece vakti Adliye de mahkemenin vereceği kararları beklerken, tarafıma ulaşan ve asla inanmak istemediğim bir iddia karşında adeta şok oldum.

Dün yani Salı günü henüz mahkeme dahi başlamamışken, Ali Rıza Akyüz’ün yürüttüğü İmardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevi, Abdulhamit Pehlivan’a tevdi edilmiş.

Eğer o iddia doğruysa:

Sayın Ovalıoğlu, siz bir başkasına görev tevdi ederken çalışma arkadaşınızın tutuklanacağını nereden biliyordunuz? Kahin misiniz?

Eşinizin geçmiş dönem AK Parti milletvekili adayı olması münasebetiyle bir yerlerden duyum mu aldınız?

Peki, alelacele bu atama kararını almanızda başka nedenler de var mı?

Bizde bir laf vardır, kurt kışı atlatır ama yediği ayazı asla unutmaz. Değerli okurlar; elbette iddialar ve yapılacak açıklamalar tarafıma gönderildiği takdirde yine buradan sizlerle paylaşacağım.

Not: Bu arada, geçmişte FETÖ’ye methiler düzen bir tetikçi gazeteciye, sağda solda duyduklarını bilgi diye yetiştirerek insanların onuruyla oynayan her kimse, adalet önünde o tetikçi gazeteciyle birlikte mutlak bunun hesabını verecektir.

Neyse, pazar günü çekirdeklerinizi hazırlayıp beni bekleyin. Sizlere, yeni emekli olmuş bir cerrahın Ataköy sahilde ki bir rezidansta kiraladığı(!) muayenehanesinde, asistanlarıyla birlikte hastalarına itinayla nasıl başarılı ameliyatlar yapmaya başladığını anlatıp… Pazar günü görüşmek üzere.

EMEĞİN VE EMEKÇİNİN BAYRAMI 1 MAYIS ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.