Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

"Duran" 11 Ocakta başlıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2022 - 17:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

"Duran" 11 Ocakta başlıyor

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un yaptığı, senaryosunu Murat Şevket ve Yunus Ozan Korkut’un birlikte yazdığı yeni dizi Duran, 11 Ocak’ta GAİN’de yayına girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni fragmanı ile izleyicileri sabırsızlandıran yeni dizi Duran, 11 Ocak Salı günü GAİN’de yayına girmeye hazırlanıyor. Başrollerini Oktay Çubuk, Bahar Şahin ve usta oyuncu İlyas Salman’ın paylaştığı dizi yaşadıkları varoş mahalleden kurtulmak için planlar yapan 3 gencin beklenmedik bir kesişmeyle değişen hayat mücadelelerine odaklanıyor.  Yönetmenliğini ve senaristliğini Yunus Ozan Korkut’un yaptığı Duran, nefes kesen aksiyon dolu sahneleri, renkli ve yenilikçi sinematografisi ve şaşırtıcı senaryosuyla da ses getirmeye hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un yaptığı, senaryosunu Murat Şevket ve Yunus Ozan Korkut’un birlikte yazdığı yeni dizi Duran, 11 Ocak’ta GAİN’de yayına girmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni fragmanı ile izleyicileri sabırsızlandıran yeni dizi Duran, 11 Ocak Salı günü GAİN’de yayına girmeye hazırlanıyor. Başrollerini Oktay Çubuk, Bahar Şahin ve usta oyuncu İlyas Salman’ın paylaştığı dizi yaşadıkları varoş mahalleden kurtulmak için planlar yapan 3 gencin beklenmedik bir kesişmeyle değişen hayat mücadelelerine odaklanıyor. 

Yönetmenliğini ve senaristliğini Yunus Ozan Korkut’un yaptığı Duran, nefes kesen aksiyon dolu sahneleri, renkli ve yenilikçi sinematografisi ve şaşırtıcı senaryosuyla da ses getirmeye hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.