Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kılıçdaroğlu: "Demokrasi Zaferinin yılı olacak"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2021 - 15:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Kılıçdaroğlu: "Demokrasi Zaferinin yılı olacak"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yayımladığı yeni yıl mesajında, 2022nin "demokrasi zaferinin yılı" olacağını söyledi.ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni yıl mesajında, "Bu yıl ekonomimiz gibi demokrasimiz de her gün yeni bir darbe aldı. Boğaziçi Üniversitesi'nin demir kapısına kelepçe vurulması ile 'merhaba' dediğimiz 2021 yılını, Milli Eğitim Bakanlığı kapısına takılan asma kilit ile uğurluyoruz. Ancak milletimiz unutmasın ki, gecenin en karanlık anındayız, yani şafak sökmek üzere" ifadelerini kullandı.  

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yayımladığı yeni yıl mesajında, 2022nin "demokrasi zaferinin yılı" olacağını söyledi.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni yıl mesajında, "Bu yıl ekonomimiz gibi demokrasimiz de her gün yeni bir darbe aldı. Boğaziçi Üniversitesi'nin demir kapısına kelepçe vurulması ile 'merhaba' dediğimiz 2021 yılını, Milli Eğitim Bakanlığı kapısına takılan asma kilit ile uğurluyoruz. Ancak milletimiz unutmasın ki, gecenin en karanlık anındayız, yani şafak sökmek üzere" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.