Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bingölün huzurunu bozanların karşısındayız

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2021 - 20:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Bingölün huzurunu bozanların karşısındayız

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, Bingöl’de tekbir getirerek polise yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu söyledi.BİNGÖL (İGFA)- Bingöl’de polis, bir kitabevine baskın düzenledi. Kitabevinin kapatılmasına karşı çıkan bir grup tekbir getirerek polise saldırdı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, “Kimse şehrimizin huzurunu bozamaz. Türk Polisine tekbir getirerek yapılan saldırının akla mantığa sığacak bir açıklaması olamaz. Operasyonda yapan polislerimize tekbirlerin arkasına sığınarak yapılan saldırıyı kınıyorum. Emniyetimizin yapacağı her türlü operasyonu destekliyorum. Kimse kendini devletin üzerinde göremez. Bingöl’ümüzün huzurunu bu şekilde bozamaz” dedi.

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, Bingöl’de tekbir getirerek polise yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu söyledi.

BİNGÖL (İGFA)- Bingöl’de polis, bir kitabevine baskın düzenledi. Kitabevinin kapatılmasına karşı çıkan bir grup tekbir getirerek polise saldırdı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, “Kimse şehrimizin huzurunu bozamaz. Türk Polisine tekbir getirerek yapılan saldırının akla mantığa sığacak bir açıklaması olamaz. Operasyonda yapan polislerimize tekbirlerin arkasına sığınarak yapılan saldırıyı kınıyorum. Emniyetimizin yapacağı her türlü operasyonu destekliyorum. Kimse kendini devletin üzerinde göremez. Bingöl’ümüzün huzurunu bu şekilde bozamaz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.